Lectură de un minut

18 Sep 2020 - Știri și Noutăți

Auchan organizează o nouă ediție a Târgului de Vin, cu peste 300 de sortimente disponibile

Angela Alexandru

Auchan organizează pentru al 12-lea an Târgul de Vinuri Auchan, la eveniment fiind prezentate și puse la vânzare peste 300 de sortimente de vinuri, dintre care mai mult de 200 sunt din România.

În perioada 16-29 septembrie 2020, hipermarketurile Auchan găzduiesc cea de-a XII-a ediție a Târgului de Vinuri.

Anul acesta, evenimentul reunește peste 300 de sortimente la raft, atent selecționate de Auchan, dintre care 70 de vinuri introduse în premieră în retail. Cramele românești prezintă peste 200 de vinuri din România, cărora li se alătură o colecție de 30 de articole franțuzești, provenite din cele mai importante zone viticole din Franța.

Târgul de Vin Auchan: ce noutăți sunt pregătite

Printre noutățile ediției din acest an se numără introducerea la raft a 70 de etichete disponibile până acum doar în segmentul HoReCa.

Această selecție cuprinde vinuri provenite de la 13 crame din România și Republica Moldova: Chateau Vartely, Domeniile Averești, Cotnari, Crama Mircești, Sarica Niculițel, Viile Budureasca, Corcova, Jidvei, Domeniile Panciu, Gitana Winery, Bolovanu și Vincon.

Citeste si:
De unde poți cumpăra haine românești: magazine cu ținute realizate de designeri locali

De asemenea, târgul organizat de Auchan va cuprinde și 30 de sortimente franțuzești, de la crame originare din Alsacia, Champagne, Bordeaux, Loire, Gourgogne, Rhone, Gascogne si Provence.

Astfel, clienții vor putea regăsi la raft o gamă variată de vinuri albe, roșii sau rose, din diverse soiuri, atât producții locale - de la peste 30 de rame autohtone de renume, din cele mai importante regiuni viticole din țară, precum și vinuri internaționale.

Pe lângă oferta de băuturi, cea de-a XII-a ediție a Târgului de Vinuri din Auchan aduce în atenția pasionaților și o gamă largă de produse asociate consumului de vin, printre care pahare speciale pentru fiecare tip de vin, carafe, decantoare, tirbușoane, platouri și frapiere. 

Citeste si:
Auchan: Mărcile românești care au trecut testul timpului și se găsesc în continuare la raft
Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan organizează o nouă ediție a Târgului de Vin, cu peste 300 de sortimente disponibile