Lectură de un minut

01 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Auchan oferă ajutor refugiaților din Ucraina, iar clienții pot dona în magazine alimente și produse neperisabile

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Retailerul francez Auchan, care are în România 33 de hipermaketuri și mai multe magazine de proximitate, donează alimente și produse neperisabie pentru refugiații din Ucraina. Clienții pot dona alimente și produse neperisabile în centrele de colectare ale Băncii de Alimente din magazine.

Voluntarii Auchan au ajutat refugiații cu seturi de igienă (periuțe, gel de duș, pastă de dinți, săpun), dar și sandvișuri, croissante, apă, ceai etc., iar compania transmite că acțiunile vor continua și în zilele următoare. În plus, retailerul a donat și scutece bebe, absorbante, tacâmuri de unică folosință, caiete și creioane.

,,Încă de joi, 24 februarie, colegii noștri din magazinele aflate în zonele apropiate frontierei cu Ucraina au fost prezenți la punctele de intrare în țară pentru a identifica nevoile și a oferi ajutorul necesar cetățenilor ucrainieni care se refugiază în România. În același timp, tot de joi, directorii magazinelor din Baia Mare, Satu Mare, Suceava, Iași, Galați și Bacău au contactat autoritățile locale și ISU pentru a le oferi sprijinul necesar, tratând cu maximă urgență nevoile semnalate'', au transmis reprezentanții Auchan.

Mai mult, începând de marți, 1 martie, alături de Banca pentru Alimente, magazinele retailerului din Baia Mare, Satu Mare, Suceava, Iași, Galați și Bacău oferă posibilitatea clienților să ajute fie donând alimente, fie anunțându-și disponibilitatea pentru a găzdui familii de persoane refugiate în România.

Auchan România are în portofoliu 182 de magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 5 supermarketuri și 144 de magazine de ultraproximitate MyAuchan, din care 136 în stațiile Petrom, cât și magazinul online auchan.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan oferă ajutor refugiaților din Ucraina, iar clienții pot dona în magazine alimente și produse neperisabile