Lectură de un minut

21 Mai 2021 - Știri și Noutăți

Auchan începe programul național Rabla pentru electronice și electrocasnice

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Magazinele Auchan încep programul național Rabla pentru electrocasnice pe data de 21 mai. Clienții vor putea folosi voucherele validate de către Administrația Fondului pentru Mediu pentru a cumpăra produse electrocasnice noi, în schimbul unora vechi.

Programul național Rabla pentru electrocasnice vizează mai multe categorii de articole și se va desfăşura etapizat, după cum urmează:

  • Etapa 1 se va desfășura în perioada 21 mai – 3 iunie ora 23:59 și va viza următoarele categorii de produse: mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase și aparate frigorifice.

  • Etapa 2 are loc între 4 - 17 iunie ora 23:59 și va fi deschisă pentru televizoare, laptopuri și tablete.

  • Etapa 3 se va derula în intervalul 18 iunie – 1 iulie ora 23:59, pentru aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare.

Pentru a putea fi eligibili pentru programul Rabla, clienții trebuie să dețină un cont de utilizator în aplicația disponibilă pe www.afm.ro și un voucher de campanie. Ulterior, se pot prezenta cu voucherul în magazinele Auchan pentru a-și alege produsul dorit, conform calendarului de desfășurare.

Auchan, program de buy-back pentru eletrocasnice

Această acțiune vine în completarea celui mai recent program propriu de buy-back derulat de Auchan până pe 15 mai. Prin intermediul acestuia, cele 27 de hipermarketuri participante au colectat echipamente uzate, cele mai populare produse achiziționate fiind mașinile de spălat și frigiderele.

Citeste si:
Auchan atacă creșterea prețurilor cu un nou tip de magazin: retailerul a inaugurat hipermarketul ATAC Hiper Discount
Auchan atacă creșterea prețurilor cu un nou tip de magazin: retailerul a inaugurat hipermarketul ATAC Hiper Discount

Programul național Rabla este valabil în hipermarketuri Auchan din 18 orașe, lista completă a magazinelor fiind disponibilă pe www.auchan.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan începe programul național Rabla pentru electronice și electrocasnice