Lectură de un minut

07 Apr 2017 - Știri și Noutăți

Retailerul Auchan va deschide magazine in benzinariile OMV Petrom

Abonează-te pe  

Grupul francez Auchan anunta ca a incheiat un parteneriat cu OMV, aceasta colaborare urmand sa duca la inaugurarea a 15 magazine de proximitate, pana la sfarsitul anului, in benzinariile companiei petroliere.

omv petrom

Unitatile vor avea pana la 4500 de produse puse la vanzare, in functie de suprafata statiei: alimente, carnuri proaspete, legume, fructe, cosmetice, detergenti, produse pentru bebelusi si accesorii auto. Acestea vor functiona sub marca MyAuchan, marcandu-se astfel prima deschidere in acest format.

Zona dedicata caselor de marcat va fi impartita cu cea pentru cumparaturile de carburanti si cu cea pentru achiztiile de produse din supermarket.

Directorul general al OMV Petrom, Mariana Gheorghe a declarat: "Consumatorul modern este mereu in viteza si vrem sa ne adaptam acestei tendinte. Astfel, vom oferi clientilor statiilor Petrom oportunitatea de a-si face cumparaturile de zi cu zi, odata cu alimentarea cu carburant, economisind astfel timp”.

Grupul Auchan Romania are in total 33 de hipermarketuri si 10.000 de angajati la nivel nationatl. OMV Petrom este cel mai mare producator de titei si gaze din zona de sud-est a Europei.

Sursa foto: facebook OMV Petrom.

Citeste si:
Spectral Mobilă a deschis un nou magazin în România, după o investiție de 200.000 de euro
Spectral Mobilă a deschis un nou magazin în România, după o investiție de 200.000 de euro
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul Auchan va deschide magazine in benzinariile OMV Petrom