Lectură de un minut

19 Aug 2022 - Știri și Noutăți

Auchan donează 10% din vânzările produselor de papetărie eco marcă proprie

Otilia Caloian

Abonează-te pe  

Retailerul Auchan continuă să sprijine, și în acest an, comunitățile cu scopul de a susține dezvoltarea copiilor proveniți din medii vulnerabile. Astfel,  10% din vânzările produselor de papetărie eco, marcă proprie, vor fi direcționate către Asociația Habitat for Humanity România pentru construirea de locuințe decente în comuna Berceni din județul Prahova.

Sursa foto: Auchan

Scopul proiectului este acela de a asigura un mediu adecvat pentru o bună dezvoltare pentru preșcolari și școlari. Proiectul se va implementa cu ajutorul voluntarilor (angajați și clienți Auchan) ca parte a Programului de Sustenabilitate Personală (PSP) #nuepreatârziu.

Până pe 13 septembrie, în magazinele Auchan, părinții și elevii care se pregătesc pentru noul an școlar au la dispoziție una dintrele cele mai largi game de rechizite și produse pentru școală, la prețuri care contribuie la protejarea bugetului familiei, informează retailerul. În plus, peste o treime dintre aceste produse - cele sub marca Auchan, au prețurile înghețate încă din luna iulie, în cadrul acțiunii masive anti-inflație implementate de retailer.

Cel mai ieftin ghiozdan costă 19,90 lei, iar prețul unui penar pornește de la 3,90 lei, produsele fiind disponibile în funcție de gama magazinelor.

Ce conține un ghiozdan complet echipat, la prețul de 100 de lei

Astfel, cu un buget de 100 lei, de exemplu, clienții pot achiziționa un ghiozdan echipat cu 20 de articole, respectiv 10 caiete, un bloc de desen, câte un set de carioci, creioane colorate, pensule, acuarele, pixuri, stilou, creioane grafit, precum și un penar, o riglă, o radieră și pic corector. De asemenea, clienții pot opta și pentru variante de penare complet echipate la prețuri începând de la 35 lei.

Auchan România are în portofoliu 274 de magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 6 supermarketuri și 235 de magazine de ultraproximitate MyAuchan, din care peste 200 în stațiile Petrom, cât și magazinul online auchan.ro. Auchan are o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan donează 10% din vânzările produselor de papetărie eco marcă proprie