Lectură de un minut

17 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Auchan deschide al treisprezecelea magazin cu haine second-hand „O nouă viață” în hipermarketul Titan din București

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Auchan România deschide al treisprezecelea shop-in-shop „O nouă viață by Auchan” în incinta hipermarketului Auchan Titan, din București, care are haine second-hand la prețuri cuprinse între 12 și 350 de lei.

Deschis printr-un parteneriat cu lanțul de magazine LaMajole, spațiul dedicat din incinta hipermarketului dispune de o suprafață de 45 mp și are articole vestimentare pentru femei, bărbați și copii, iar prețurile produselor variază între 12 și 350 lei.

În primul an de la lansare, prin proiectul O nouă viață au fost comercializate peste 200.000 de articole, cele mai populare în rândul clienților fiind bluzele, gecile și rochiile pentru damă.

O nouă viață by Auchan este disponibil în prezent în hipermarketurile din București Drumul Taberei, Timișoara Nord, Oradea, Pitești Bradu, Sibiu, Craiova Electroputere, Deva (deschise cu ajutorul partenerului Monique Investment) și din Cluj Nord, Târgu Mureș Sud, Brașov Coresi, Ploiești și București Pallady și Titan, deschise în parteneriat cu LaMajole.

Auchan vizează în continuarea extinderea programului și în restul hipermarketurilor din țară.

Auchan România are în portofoliu 186 de magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 5 supermarketuri și 148 de magazine de proximitate MyAuchan, din care 140 în stațiile Petrom, cât și magazinul online auchan.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan deschide al treisprezecelea magazin cu haine second-hand „O nouă viață” în hipermarketul Titan din București