Lectură de 2 minute

01 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Auchan deschide la Craiova un shop-in-shop „O nouă viață” și ajunge la 10 magazine care vând și haine purtate

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Auchan a deschis pe 1 septembrie cel de-al zecelea magazin „O nouă viață by Auchan” în hipermarketul din Craiova, din cadrul Electroputere Parc, iar clienții vor putea găsi, pe lângă colecțiile vestimentare din oferta Auchan, și o selecție de haine pre-purtate. Retailerul vrea să deschidă alte trei magazine „O nouă viață” până la finalul acestui an și încă 12 în decursul anului următor, potrivit unui comunicat de presă.

Demarat în luna februarie a acestui an, proiectul de economie circulară „O nouă viață by Auchan” este una dintre soluțiile propuse de Auchan ca parte a strategiei proprii de reducere a amprentei de carbon. Compania încurajarea clienților de a achiziționa haine care au mai fost îmbrăcate, oferindu-le astfel o nouă viață.

Înscrie-te la conferința anuală retailArena: A Game of The Future și află cele mai noi informații din domeniu, soluții pentru digitalizarea afacerilor și trendurile industriei.

Peste 90.000 de articole vândute în shop-urile Auchan

Astfel, în ultimele 7 luni, în shop-urile „O nouă viață” deschise în incinta hipermarketurilor Auchan din 9 orașe, în parteneriat cu lanțurile de magazine LaMajole și Monique Investment, au fost comercializate peste 90.000 de obiecte vestimentare, magazinul Timișoara Nord fiind cel care a înregistrat cele mai multe vânzări. Bluzele de damă și rochiile se află în topul celor mai bine vândute articole din rețea.

Compania vizează extinderea programului și în restul hipermarketurilor din țară. Auchan și-a propus să deschidă alte trei magazine „O nouă viață” până la finalul acestui an și încă 12 în decursul anului următor.

Al 10-lea magazin „O nouă viață” by Auchan, în Craiova

Lanțul Monique Investment, deținut de către compania Monique Investment, este partenerul Auchan pentru noua locație din Craiova, alături de care au mai colaborat în trecut pentru deschiderea a încă patru magazine în Timișoara, Oradea, Pitești și Sibiu.

Spațiul dedicat în incinta hipermarketului este de 43 mp și oferă clienților o gamă variată de articole vestimentare pentru femei, bărbați și copii, iar prețurile de vânzare variază între 5-150 lei.

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o rețea de 89 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 80 în stațiile Petrom, și 5 supermarketuri Auchan.

Citeste si:
Noi designeri români în București Mall-Vitan: ce articole locale găsim
Noi designeri români în București Mall-Vitan: ce articole locale găsim

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan deschide la Craiova un shop-in-shop „O nouă viață” și ajunge la 10 magazine care vând și haine purtate