Lectură de un minut

10 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Auchan app, în topul celor mai descărcate aplicații gratuite, la o săptămână de la lansarea programului de fidelitate MyCLUB

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Auchan Retail România a lansat pe 31 martie programul de fidelitate MyCLUB Auchan, iar la o săptămână de la lansare, aplicația Auchan a înregistrat un avans semnificativ în numărul descărcărilor, ocupând astfel, primul loc în AppStore și Google Play. 

MyCLUB Auchan este un program omnicanal de fidelitate tip club. Acesta este disponibil atât în hipermarketurile și supermarketurile Auchan, în magazinele de proximitate MyAuchan (cu excepția celor din Stațiile Petrom), cât și online, pe auchan.ro sau în aplicația Auchan.

Printre beneficiile disponibile se numără reduceri la cumpărături, bonusuri acumulate pe card, oferte personalizate și puncte de fidelitate care dau acces la o serie de avantaje și experiențe.

Înscrierea în club se realizează prin intermediul unui card de fidelitate care poate fi obținut atât în format digital, din aplicația Auchan sau de pe auchan.ro, cât și în format fizic, direct din magazine, de la casele de marcat sau de la Serviciul Clienți.

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o rețea de 57 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 48 în stațiile Petrom, și 5 supermarketuri Auchan.

Pe platforma www.auchan.ro, retailerul pune la dispoziția clienților peste 25.000 de produse.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan app, în topul celor mai descărcate aplicații gratuite, la o săptămână de la lansarea programului de fidelitate MyCLUB