Lectură de 2 minute

03 Aug 2022 - Știri și Noutăți

Auchan acceptă plata cu tichetele sociale emise de Up România și Sodexo

Otilia Caloian

Abonează-te pe  

Cardurile de tichete sociale din programul guvernamental Sprijin pentru România, emise prin operatorii Up România È™i Sodexo, pot fi folosite în magazinele Auchan. Într-o primă etapă, judeÈ›ele acoperite sunt cele aferente operatorilor Sodexo È™i Up România, iar compania depune toate eforturile pentru a putea oferi acest serviciu alături de toÈ›i operatorii acreditaÈ›i, în cel mai scurt timp.

Auchan susÈ›ine programul guvernamental Sprijin pentru România, demarat de Ministerul InvestiÈ›iilor È™i Proiectelor Europene (MIPE). Astfel, cardurile de tichete sociale pot fi folosite în hipermarketurile È™i supermarketurile Auchan. În plus, retailerul organizează È™i o tombolă specială, în cadrul căreia clienÈ›ii care utilizează la cumpărături atât cardul pentru tichete sociale, cât È™i cardul MyCLUB Auchan, pot câÈ™tiga unul dintre cele 3 premii lunare a câte 1000 euro fiecare, sub formă de bonus pe cardul de fidelitate, până la sfârÈ™itul anului.

Începând din luna august, tichetele sociale din programul Sprijin pentru România, emise prin operatorii Sodexo È™i Up România, pot fi folosite în toate magazinele Auchan din ConstanÈ›a, GalaÈ›i, BucureÈ™ti, Ilfov, Dolj, Bihor, Cluj, MaramureÈ™, Satu Mare, BraÈ™ov, MureÈ™, Sibiu, Hunedoara, TimiÈ™, Bacău, IaÈ™i, Suceava, ArgeÈ™ È™i Prahova (cu excepÈ›ia magazinelor MyAuchan din staÈ›iile Petrom).

Cine poate primi tichete sociale pentru cumpărături

Conform OUG 63/2022, sprijinul material acordat categoriilor de persoane vulnerabile prevăzute de prezenta ordonanță de urgență are drept scop compensarea unei părți din cheltuielile cu hrana pentru asigurarea traiului zilnic, prin acordarea unor tichete sociale pe suport electronic, pentru achiziționarea de produse alimentare și/sau pentru asigurarea de mese calde.

În plus, în perioada 2 august – 31 decembrie 2022, beneficiarii cardurilor pentru tichete sociale care folosesc la cumpărături È™i cardul MyCLUB Auchan vor fi înscriÈ™i automat în tombola prin care compania oferă lunar, prin tragere la sorÈ›i, 3 premii a câte 1000 euro fiecare, sub formă de bonus pe cardul de fidelitate.

Regulamentul tombolei, precum și lista completă a magazinelor participante, sunt disponibile aici: https://romania.auchan.ro/ro/blog/news/regulamentul-oficial-al-campaniei-myclub-auchan-sustine-programul-sprijin-pentru-romania-2-august-31-decembrie-2022.

Acest demers vine în continuarea acÈ›iunilor de protejare a puterii de cumpărare a românilor, cu atât mai mult în această perioadă. Cea mai recentă măsură anti-inflaÈ›ie introdusă de Auchan a fost blocarea preÈ›urilor a peste 3000 de produse marcă proprie Auchan. Astfel, numeroase produse alimentare, de la lactate, brânzeturi, mezeluri, ouă, produse din carne, conserve È™i până la cafea È™i îngheÈ›ată, cât È™i nealimentare, precum detergenÈ›i, cosmetice, articole de papetărie, bricolaj, auto È™i produse destinate animalelor de companie, nu mai sunt impactate de inflaÈ›ie, cel puÈ›in până la 30 septembrie 2022. În plus, clienÈ›ii fideli beneficiază È™i de 5% bonus suplimentar, în bani, pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan, la achiziÈ›ia acestor produse. Mai multe detalii, pe romania.auchan.ro.

Auchan România are în portofoliu 264 de magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 6 supermarketuri È™i 225 de magazine de ultraproximitate MyAuchan, din care peste 200 în staÈ›iile Petrom, cât È™i magazinul online auchan.ro.

Citeste si:
Mese calde pentru vârstnici și persoane fără adăpost: Edenred emite tichete sociale
Mese calde pentru vârstnici și persoane fără adăpost: Edenred emite tichete sociale

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Auchan acceptă plata cu tichetele sociale emise de Up România È™i Sodexo