Lectură de 2 minute

30 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Auchan a închiriat 2.600 de metri pătrați la parterul U•Center pentru inaugurarea unui supermarket de mari dimensiuni

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Forte Partners anunță semnarea acordului prin care Auchan România închiriază 2.600 de metri pătrați la parterul fazei a doua a proiectului de birouri U•Center, într-o zonă a clădirii dedicată exclusiv retailului.

  

Sursa foto: UCenter /Auchan

Retailerul francez va deschide un supermarket de mari dimensiuni în spațiul închiriat în clădirea dezvoltată de Forte Partners, care va fi livrată în trimestrul al treilea al acestui an.

Lucrările de construcție la a doua fază a U•Center, în suprafață totală închiriabilă de 35.000 de metri pătrați, au fost demarate în a doua jumătate a anului 2021 și vor fi finalizate în al treilea trimestru al acestui an.

Spațiile de retail de la parterul clădirilor pe care le dezvoltăm au devenit deja o caracteristică definitorie a proiectelor Forte Partners. Noul supermarket Auchan ce urmează a fi deschis în U•Center 2 dă o nouă dimensiune strategiei noastre de a dezvolta proiecte office ce includ toate facilitățile și elementele unui stil de viață modern și urban.

Elena Tecuță, Office Leasing Manager în cadrul Forte Partners

Prima fază a proiectului office U•Center a fost finalizată în trimestrul al treilea al anului 2021, este închiriată integral de clienți precum Booking Holdings, Endava, Lensa, Up România, BT, Neuroaxis, DCS plus și a fost vândută către Pavăl Holding în noiembrie 2022.

Anterior vânzării, prima fază a proiectului a obținut certificările LEED Platinum cu scorul 85, unul dintre cele mai mari obținute în România în versiunea LEED v4 și WELL Health & Safety , iar în februarie 2023 – certificarea WELL Platinum cu scorul 91, cel mai mare înregistrat în România, la momentul acordării, pentru acest tip de certificare. Forte Partners vizează obținerea acelorași certificări și pentru faza a doua a U•Center.

Forte Partners, companie fondată în 2014 și deținută de frații Johny și Jihad Jabra și Geo Mărgescu, este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari de pe piață. Forte Partners a dezvoltat până în prezent un portofoliu de proiecte în valoare de peste 450 de milioane de euro, atât în sectorul de birouri, cât și în cel rezidențial.

Citeste si:
Carrefour își extinde serviciile de livrare la domiciliu în 9 orașe din România 
Carrefour își extinde serviciile de livrare la domiciliu în 9 orașe din România 

Auchan România are în portofoliu 373 de magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 7 supermarketuri și 333 de magazine de ultra-proximitate MyAuchan, din care peste 320 în stațiile Petrom, cât și magazinul online auchan.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan a închiriat 2.600 de metri pătrați la parterul U•Center pentru inaugurarea unui supermarket de mari dimensiuni