Lectură de un minut

30 Oct 2018 - Știri și Noutăți

Auchan a deschis primul magazin LillaPois din tara

Abonează-te pe  

Auchan a inaugurat vineri, 26 octombrie, primul magazin LillaPois din Romania, in Galeria Comerciala Auchan Crangasi.

Situat in Galeria Comerciala Auchan Crangasi, magazinul are un program de functionare extins, de la 9.00 la 21.00, in toate zilele saptamanii. Unitatea are o suprafata de vanzare de 300 de metri patrati, LillaPois fiind un concept inovator de magazin specializat in produse de machiaj, parfumerie, ingrijire personala si ingrijirea casei.

Oferta este gandita pentru a raspunde cerintelor femeilor moderne, active, interesate de imaginea proprie, la curent cu noutatile, conectate la tehnologie, preocupate de sanatate si starea de bine, dornice sa descopere. Bineinteles ca nu au fost uitati nici domnii care se pot bucura de o zona dedicata. Totodata, magazinul ofera o gama larga de produse destinate bebelusilor si copiilor.

Mihaela Ionescu, Responsabil Proiect LillaPois Romania a completat: “Propunem clientilor nostri o gama foarte larga de produse - aproape 14000 de articole, cu un raport foarte bun calitate pret si servicii de specialisti: make-up bar, dermo analiza si impachetare cadouri, totul intr-o ambianta foarte placuta si avand un personal specializat, mereu la dispozitia clientilor".

Gama de produse este una internationala, cu marci din Romania, Italia, Franta, Republica Moldova, Cehia, Polonia si multe altele.

Reteaua de magazine LillaPois a fost dezvoltata de Auchan in Italia, primul magazin fiind deschis in anul 2014, iar in prezent, reteaua LillaPois din Italia a ajuns la 60 de magazine.

Citeste si:
Schimbări la vârful Grupului Marionnaud: cine preia conducerea unuia dintre cei mai mari retaileri de cosmetice și parfumuri din Europa
Schimbări la vârful Grupului Marionnaud: cine preia conducerea unuia dintre cei mai mari retaileri de cosmetice și parfumuri din Europa
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Auchan a deschis primul magazin LillaPois din tara