Lectură de un minut

31 Mai 2022 - Știri și Noutăți

Atelierele Pegas investesc 1 milion de euro în noua colecție de haine pentru bicicletă

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Atelierele Pegas lansează prima colecție de haine de stradă pentru bicicliști, sub numele de Casa Pegas, după o investiție de 1 milion de euro.

Hainele pentru bărbați și femei, produse în România, pot fi cumpărate de pe site-ul Bicicleta Pegas sau Fashion Days.

„Investiția în prima colecție de haine Pegas a fost de aproape 1 milion de euro, un început promițător pentru o piață versatilă și în creștere, iar managementul companiei estimează vânzări substanțiale, care să susțină crearea și producția în viitor a noi linii vestimentare sub același brand, al Casei Pegas”, a declarat Vlad Stănescu, manager marketing și comunicare Atelierele Pegas.

Bicicleta Pegas a fost fabricată de către Uzina Mecanică Tohani Zărnești, începând cu anul 1972 până în 2005 și a ajuns să producă lunar 30.000 de biciclete. Din 2011, Atelierele Pegas au preluat brandul și au început producția de biciclete, inclusiv în România. În prezent, o echipă Pegas formată din mai mult de 35 oameni și a lansat 35 modele de bicicletă și peste 130 de combinații culoare/echipare/cadru.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Atelierele Pegas investesc 1 milion de euro în noua colecție de haine pentru bicicletă