Lectură de un minut

19 Nov 2015 - Știri și Noutăți

Grupul Carrefour anunta deschiderea primului market Carrefour din Comarnic

Abonează-te pe  

Retailerul Carrefour a deschis astazi primul market din Comarnic, unde pune la dispozitie o gama variata de produse. Numarul total de magazine in formatul acesta ajunge astfel la 104.

Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 5.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole marca proprie cu minimum 20% mai ieftine ca marcile nationale. De asemenea, clientii pot gasi o sortimentatie bogata pe segmentele produse pentru gratar - atat alimentare cat si non-alimentare, bere, precum si articole pentru munte.

Noul Market include o gama variata de servicii pentru clienti:
  • Apel gratuit pentru clientii Carrefour, disponibil 24 de ore din 24, in fiecare zi a saptamanii pentru informatii legate de produse si servicii: 0800-0800-02.
  • Mai multe modalitati de plata: tichete de masa, card Carrefour MasterCard, reincarcare electronica prepay.

Magazinul Market este o noua forma de comert care se caracterizeaza printr-o serie de atribute cu ajutorul carora se diferentiaza de hipermarket:

  • rapiditate la case: magazinul isi ia angajamentul pentru un maxim de 3 clienti la o casa, prin deschiderea unei case suplimentare, daca este cazul.
  • prospetime si calitate; se schimba sau se ramburseaza in 7 zile suma platita pentru un produs daca acesta nu satisface deplin cerintele clientului, din punct de vedere calitativ. „Satisfactie sau rambursare!”
  • produse marca proprie Carrefour la preturi avantajoase
  • aproape de casa
  • produse bio si dietetice
  • fructe si legume mereu controlate
  • profesionalismul echipelor
Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. In fiecare zi, acesta primeste in magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea intreaga, oferindu-le o gama larga de produse si servicii la preturi echitabile. In Romania, Grupul Carrefour numara 186 de magazine dintre care 28 hipermarketuri 'Carrefour', 104 supermarketuri 'Market', 43 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Grupul Carrefour anunta deschiderea primului market Carrefour din Comarnic