Lectură de un minut

27 Oct 2022 - Știri și Noutăți

Asociația ENVIRON lansează „Creator de inspirație”, un proiect aniversar despre importanța reciclării

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Asociația ENVIRON lansează, cu ocazia aniversarii a 15 ani de activitate în domeniul gestionării deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), „Creator de inspirație” – o campanie de conștientizare a importanței protejării mediului înconjurător
derulată împreună cu 14 oameni de referință în domeniul lor de activitate.

Sursa foto: Environ

„Creator de inspirație” spune povestea a 14 profesioniști din domenii total diferite care au ales să facă din România (oameni și natură) o sursă de inspirație pentru munca lor de zi cu zi.

Proiectul surprinde printr-o serie de video-interviuri, valorile comune ale oamenilor de succes din țara noastră, creatori de lucruri sau experiențe autentice și durabile: de la case și mâncăruri cu bun gust haine, meșteșuguri populare sau cadouri până la oameni informați, artă, performanță sportivă, educație, ajutor, stare de bine sau schimbare.

În ultimii 15 ani, am lucrat în egală măsură cu ambele categorii – am influențat comunități împreună cu primii și am luptat asiduu să schimbăm mentalitățile celor din urmă. Protagoniștii proiectului nostru spun, în 14 feluri, povestea unei Românii mai bune pe care o putem construi cu respect și dăruire.

Roxana Puia, Director de Marketing Asociația ENVIRON

Roxana Puiu va fi speaker în cadrul ediției retailArena din acest an. Pentru a afla mai multe informații despre cum putem recicla echipamentele electrice și electronice din casă, înscrie-te AICI.

Asociația ENVIRON, una dintre primele organizații colective de transfer responsabilitate din România, a gestionat în ultimii 15 ani peste 150.000 tone de DEEE (deșeuri de echipamente electrice și electronice), a creat peste 4000 puncte de colectare deșeuri electrice, a implementat programe de educație ecologică în 2000 de școli din România și a derulat sute de acțiuni și campanii de informare și conștientizare.

Citeste si:
Studiu Kantar: Peste 50% dintre consumatorii români folosesc SGR
Studiu Kantar: Peste 50% dintre consumatorii români folosesc SGR
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Asociația ENVIRON lansează „Creator de inspirație”, un proiect aniversar despre importanța reciclării