Lectură de un minut

03 Oct 2018 - Știri și Noutăți

Asigurare pentru dispozitive mobile, un serviciu oferit de Flanco Romania

Abonează-te pe  

Clientii Flanco vor putea beneficia de repararea sau inlocuirea telefonului mobil, laptopului sau tabletei cumparate din magazinele Flanco. Asta daca au incheiat o asigurare la achizitionarea oricarui produs din aceste categorii.

 

Serviciul este oferit in parteneriat cu compania UNIQA Asigurari, prin Marsh Broker de Asigurare–Reasigurare, si poate fi achizitionat pentru orice telefon, tableta sau laptop din oferta Flanco.

Politele de asigurare se pot incheia pe loc in reteaua de magazine Flanco din intreaga tara, in momentul achizitiei produsului, pentru o durata de 12 sau 24 de luni, noteaza ElectroRetail.

Catalin Croitoru, Director de Achizitii Flanco Retail a precizat: “In ultimii ani, am observat tendinta clara a clientilor nostri de a se orienta catre produse de ultima generatie si cu specificatii de top, capabile sa le faca viata mai usoara si mai frumoasa, chiar daca acestea presupun o investitie mai ridicata. Vorbim despre toate categoriile de produse, dar tendinta este vizibila mai ales in cazul smartphone-urilor, laptopurilor si tabletelor. Cum investitiile ridicate presupun si un risc pe masura, am decis sa raspundem asteptarilor clientilor nostri printr-un serviciu de asigurare dedicat.
Asigurarea disponibila in magazinele Flanco acopera:
  • deteriorarea accidentala: caz in care asiguratorul fie repara, fie inlocuieste produsul cu unul nou
  • furtul in imprejurari grave – fie ca este vorba despre efractie sau despre deposedare prin amenintari sau violenta: caz in care aparatul este inlocuit.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Asigurare pentru dispozitive mobile, un serviciu oferit de Flanco Romania