Lectură de 3 minute

02 Dec 2022 - Știri și Noutăți

ASBIS a semnat un parteneriat cu Coravin, pentru distribuirea sistemelor de conservare a vinului

Cristina Marin

Abonează-te pe  

ASBIS a semnat un acord global de distribuție cu marca producătoare de sisteme de conservarea a vinului, Coravin, România aflându-se printre primele țări în care acesta este implementat.

Sursa foto: Coravin

Produsele Coravin se bazează pe o tehnologie revoluționară ce funcționează astfel: introducând un ac gol prin dopul sticlei, utilizatorul poate extrage într-un pahar cantitatea de vin dorită, fără a îndepărta dopul. Ulterior, lichidul rămas în sticlă este protejat de oxidare deoarece sticla este presurizată cu argon.

Sistemul Coravin Pivot păstrează vinul rămas în sticlă o perioadă de până la patru săptămâni, în timp ce Coravin Timeless permite conservarea vinului pentru o perioadă de peste doi ani. Portofoliul Coravin include și un sistem dedicat vinului spumant, Coravin Sparkling, cu ajutorul căruia băutura își păstrează calitatea din momentul deschiderii timp de patru săptămâni.

Prin intermediul noii mărci pe am adăugat-o în portofoliul nostru, retailerii parteneri vor putea să ajungă la un public care apreciază vinul și își dorește să îl savureze până la ultima picătură, fără vreo constrângere legată de afectarea calității acestuia, dacă sticla rămâne desfăcută mai mult timp. Desigur, aceste sisteme sunt ideale în restaurantele pentru care este important ca vinurile liniștite sau spumante pe care le servesc clienților să fie în fiecare moment în parametri ideali.

Alexandru Stoinea, Head of Consumer Business ASBIS Romania

Inventatorul Coravin este Greg Lambrecht, de profesie inginer. Pasionat, de vinuri, acestuia i-a venit ideea unor dispozitive de conservare a vinului în anul 1998, când soția lui era însărcinată, iar el își dorea să poată păstra sticlele de vin pe care le desfăcea atunci pentru a le putea savura și împreună, după această perioadă.

Produsele Coravin distribuite de ASBIS Romania sunt disponibile pe site-urile Desprevin.ro și Winedeals.ro, cu prețuri începând de la 650 de lei.

ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB) este un distribuitor de valoare adăugată, OEM și furnizor de soluții de IT, IoT, IoT și AI în CEE, FSU și MEA. Compania este specializată în distribuție cu valoare adăugată (VAD), soluții de piață B2B și distribuție de produse TIC de la furnizori globali. În calitate de lideri în industria IT, echipele de experți ale Grupului configurează produse hardware și elemente software, servicii bazate pe cloud și tehnologii pentru a crea soluții viabile din punct de vedere comercial la alegere.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie

Înființată în 1998 ca filială locală a ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB), ASBIS Romania este distribuitor cu valoare adăugată, OEM și furnizor de soluții IT, IoT, AI.

Cu o prezență în peste 60 de țări, consumatorii pot găsi produsele Coravin pe rafturile retailerilor de top (cum ar fi Bloomingdale's, Williams Sonoma, Bed Bath & Beyond, Galleries Lafayette, Harrod's, El Corte Ingles), în magazine exclusiviste de vinuri și susținând unele dintre cele mai bune programe din lume de servire a vinului la pahar din lume, în restaurante și cluburi sociale.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  ASBIS a semnat un parteneriat cu Coravin, pentru distribuirea sistemelor de conservare a vinului