Lectură de 2 minute

14 Sep 2020 - Știri și Noutăți

Arctic lansează Academia de Training TechPro, proiect educațional pentru angajați

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Compania Arctic, unul dintre cei mai mari jucători din pieța de electrocasnice din România, lansează Academia de Training TechPro, un proiect educațional dedicat angajaților companiei, care vor putea participa la cursuri online pe teme tehnice actuale.

Academia TechPro este un proiect dezvoltat în colaborare cu Universitatea Koç din Turcia și Universitatea Valahia din Târgoviște, iar metodologia se bazează pe o experienţă de învăţare şi dezvoltare specifică, similară unei academii. Profesorii sunt cadre didactice care predau în cele două universități partenere, iar cursurile vor fi susținute exclusiv online.

Primii beneficiari ai cursurilor academiei vor fi aproximativ 140 de angajați cu profil tehnic ai companiei Arctic: manageri, specialiști și experți din cele două fabrici și din departamentul de aprovizionare. Planul de învățământ al Academiei TechPro este adaptat nevoilor angajaților Arctic, iar temele abordate pun accentul pe cele mai recente inovații tehnologice și procese de automatizare, care stau la baza principiilor Industry 4.0 – a patra revoluție industrială.

Cursurile vor începe cu grupa de management, la jumătatea lunii septembrie, și vor fi predate în limba engleză de către profesori ai Universității Koç. Acestea se vor derula online, în intervalul 15-25 septembrie. Cursurile dedicate specialiștilor și experților tehnici vor fi susținute în luna noiembrie și vor fi predate, în limba română, de către profesori ai Universității Valahia.

Academia TechPro este o inițiativă pe termen lung, prin care compania Arctic investește în formarea angajaților săi. În 2021, numărul de cursuri va crește, astfel încât toți angajații cu profil tehnic să poată beneficia de oportunități de dezvoltare. Academia a luat naștere ca o extindere a parteneriatului pe care grupul Arçelik îl are cu Universitatea Koç din Turcia, iar pentru Arctic acest proiect este parte din strategia pe termen lung de colaborare și sprijin reciproc cu Universitatea Valahia.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Arctic lansează Academia de Training TechPro, proiect educațional pentru angajați