Lectură de un minut

19 Jul 2021 - Știri și Noutăți

Aquila a finalizat integrarea companiei Agrirom

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

 Aquila, unul dintre cei mai importanți retaileri al bunurilor de larg consum și logistică la nivel național, a finalizat procesul de integrare a companiei Agrirom, specializată în distribuția produselor alimentare în regim de temperatură controlată, potrivit unui comunicat de presă.

Integrarea vine în urma fuziunii prin absorbție a celor două companii. Achiziția Agrirom a reprezintat una dintre cele mai mari tranzacții din ultimii ani din sectorul de distribuție în piața de HoReCa.

Achiziția Agrirom face parte din strategia de a ne extinde prezența pe canalele complementare activității noastre și de a oferi clienților soluții complete și cu valoare adăugată, atât la nivel național, cât și regional. Finalizarea procesului de integrare reprezintă un pas important în consolidarea Aquila, care, în peste 26 de ani, a reușit să crească în mod sustenabil și să devină lider de piață”, a declarat Răzvan Bagherea, director organizare și resurse umane, Aquila.

Compania Agrirom a fost achiziționată de către Aquila la începutul anului 2019. Odată cu aceasta, în portofoliul Aquila au intrat mai multe branduri, printre care și cele două branduri de produse congelate ale Agrirom – Gradena și Yachtis.

Finalizarea procesului de integrare a Agrirom face parte dintr-un proces mai amplu de consolidare a businessului care a mai inclus, la finalul anului 2019, absorbția Seca Distribution și integrarea activității sale în Aquila.

Aquila, înființată în 1994, este unul dintre cei mai importanți distribuitori din România și are o echipă de 3.000 de angajați. În 2020, compania a înregistrat o cifră de afaceri de peste 370 milioane de euro.

Citeste si:
Schwarz Group, proprietarul Lidl și Kaufland, investește 200 de milioane de euro în extinderea online a celor două lanțuri de magazine
Schwarz Group, proprietarul Lidl și Kaufland, investește 200 de milioane de euro în extinderea online a celor două lanțuri de magazine

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Aquila a finalizat integrarea companiei Agrirom