Lectură de un minut

24 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Apple a semnat un parteneriat de miliarde de dolari pentru fabricarea componentelor de radiofrecvență 5G

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Apple a ocupat prima pagină a ziarelor cu cel mai recent acord revoluționar încheiat cu Broadcom, o companie americană de top în domeniul tehnologiei și al producției avansate. Această colaborare pe mai mulți ani, evaluată la mai multe miliarde de dolari, marchează un pas înainte semnificativ în domeniul tehnologiei wireless.

Sursa foto: Apple

Concret, cele două puteri din industrie și-au unit forțele pentru a dezvolta componente de radiofrecvență 5G de ultimă generație, inclusiv filtrele foarte râvnite FBAR, și componente avansate de conectivitate wireless, notează Ghacks.net.

Concret, acest parteneriat strategic pune accentul pe localizarea producției, filtrele FBAR fiind proiectate și fabricate cu meticulozitate în principalele centre tehnologice americane, cum ar fi Fort Collins, Colorado, unde Broadcom deține o unitate importantă.

Un impuls uriaș pentru industria de producție americană

Parteneriatul nu numai că întărește sprijinul existent al Apple pentru unitatea de producție a filtrelor FBAR din Fort Collins a Broadcom, care susține în prezent peste 1.100 de locuri de muncă, dar permite, de asemenea, ca Broadcom să investească în proiecte de automatizare critice și să ofere oportunități de formare pentru tehnicieni și ingineri.

În plus, această colaborare amplifică aportul substanțial al Apple la piața americană a locurilor de muncă, care cuprinde deja 2,7 milioane de locuri de muncă prin angajare directă, posturi de dezvoltator în economia înfloritoare a aplicațiilor iOS și parteneriate cu peste 9.000 de furnizori și producători americani din diverse sectoare din toate cele 50 de state.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Apple a semnat un parteneriat de miliarde de dolari pentru fabricarea componentelor de radiofrecvență 5G