Lectură de un minut

10 Apr 2018 - Știri și Noutăți

Docbook - o aplicatie pentru a-ti face gratuit programari la doctor

Abonează-te pe  

Aplicatia Docbook eficientizeaza timpul si pacientul poate sa isi faca programari gratuit la peste 2000 de medici listati, prin intermediul aplicatiei, informeaza wall-street.ro.

 

Aceasta idee de afaceri ii apartine lui Cristian Barbu, fondatorul Docbook.

Acesta a relatat pentru aceeasi sursa: “Am gandit un marketplace sub forma de aplicatie pentru mobil si in format web. A durat doi ani pana la lansare, mai mult decat m-am asteptat. A fost si este un proiect mai complex decat imi imaginam. Eram practic un startup si oamenii se uitau la noi cu reticenta, dar am reusit pana la urma sa-i covingem si avem astazi in jur de 80 de clinici care totalizeaza in jur de 2.000 de medici din Bucuresti si alte 11 orase”.

Principiul de functionare al aplicatiei este afisarea medicilor, ordonati prin geolocatie, de la cel mai apropiat pana la cel mai indepartat de utilizator. Se vor indica orele si zilele disponibile pentru programari, impreuna cu testimoniale postate de alti utilizatori.

Programarea este gratuita si poate fi anulata oricand, un utilizator putand face maxim trei programari, iar cei care isi fac o programare si nu mai ajung la doctor fara sa anuleze nu pot accesa serviciile aplicatiei, fiind inclusi in blacklist.

Citeste mai multe aici.

Sursa foto facebook Docbook.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Docbook - o aplicatie pentru a-ti face gratuit programari la doctor