Lectură de 2 minute

09 Sep 2022 - Știri și Noutăți

Aplicația Profi a ajuns la peste un milion de conturi de utilizator

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Aplicația Profi, inaugurată oficial pe data de 1 aprilie, a ajuns să numere în momentul de față peste un milion de conturi de utilizator, acesta fiind și produsul cu poate cea mai rapidă creștere din retailul alimentar, se arată într-un comunicat al companiei.

“Am lansat aplicația Profi din dorința de a fi cu un pas mai aproape de clienții noștri, de a le înțelege nevoile și de a le oferi servicii și produse de calitate într-un mod constant și digitalizat,” a declarat Gabriela Sîrbu, director digital marketing Profi. “Pentru toată încrederea, susținerea și încurajările primite mulțumim din suflet în egală măsură echipei de proiect, partenerilor și nu în ultimul rând clienților Profi”.

Noutatea experienței de cumpărare în ton cu cele mai moderne tendințe din retailul modern stă la baza acestui succes, susțin reprezentanții companiei.

Aplicația atrage atât prin ușurința de utilizare și gama foarte largă de oferte. Orice utilizator poate ca, de oriunde s-ar găsi, să afle care sunt și să își aleagă ofertele din magazinul sau preferat. Aceste oferte sunt diferite de cupoanele din revista Profi.

Retail jobs

Promotiile si ofertele, alături de bonusurile primite automat la accesarea aplicatiei, reprezintă șanse pe care rețeaua le pune la dispoziția clienților săi pentru a le proteja pe cât posibil puterea de cumpărare serios afectată de pandemie și de efectele pe care războiului din Ucraina le are asupra economiei.

Unul dintre ingredientele succesului aplicatiei s-a dovedit faptul ca atunci când cine o utilizatează ei dorește să revadă ce a cumpărat în timp sau să-și verifice cheltuielile la Profi, bonurile sale digitale îl așteaptă aici ordonat, gata să îi răspundă clar la întrebările de acest gen.

O noutate remarcată de clienți este jocului pe care îl conține, o premieră în rândul aplicațiilor din retailul alimentar autohton, primită cu apreciere atât de clienții Profi, cât și de furnizorii care prin participarea la proiect beneficiază de un plus de vizibilitate pentru brandurile lor.

Cu aproape 16000 de magazine integrate și partener funcționând în întreaga țară și cu aproape 27.000 de angajați, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică și cel mai mare angajator privat din România.

Citeste si:
2Performant raportează o creștere cu 36% a numărului de utilizatori și cu peste 50% a vânzărilor și a comisioanelor generate, în primul trimestru din 2022
2Performant raportează o creștere cu 36% a numărului de utilizatori și cu peste 50% a vânzărilor și a comisioanelor generate, în primul trimestru din 2022

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Aplicația Profi a ajuns la peste un milion de conturi de utilizator