Lectură de un minut

27 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Proiectul rezidenţial Cloud 9 din zona Aviaţiei vizează un grad de vânzare de 90% până la finalul anului

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Proiectul rezidenţial Cloud 9, dezvoltat de Akcent Development în cartierul Aviaţiei din nordul Bucureştiului, a atins un grad de vânzare al apartamentelor de 67%, fiind vândute 550 de unități dintr-un total de 820 de apartamente construite. Până în prezent, au fost vândute toate unitățile de două camere, iar până la sfârșitul anului 2021 dezvoltatorul își propune să atingă un grad de vânzare de 90%.

Începută în mai 2018, construcţia celor patru blocuri de apartamente a fost finalizată în întregime într-un interval de doi ani. Proiectul cuprinde apartamente în 18 configurații cu suprafețe variind între 48 și 144 de metri pătrați, precum și trei penthouse-uri exclusiviste cu piscină privată care au fost tranzacționate. Parcarea subterană dispune de 1.100 de locuri, fiind dotată și cu facilități pentru încărcarea mașinilor electrice.

Spațiile comerciale amenajate la parterul blocului dinspre șoseaua Pipera sunt în curs de închiriere către un supermarket, un restaurant și o cafenea, zona comercială urmând a fi completată de servicii precum clinică medicală, notariat, sală de fitness și o curățătorie de haine.

Compania de consultanță și intermediere imobiliară, Green Alley, anunță vânzarea a 90% din faza a doua a proiectului Estic Park, de 125 de apartamente. Acesta este dezvoltat de Israel Land Development Company pe malul lacului Dobroești, în sectorul 2 din Capitală.

Grupul Akcent Development, unul dintre dezvoltatorii pe segmentul rezidențial din București, cu 20 de ani de prezenţă pe piaţa imobiliară din Capitală şi aproximativ 7.500 de apartamente în portofoliu, deține proiectul rezidențial Cloud 9, clădirile de birouri Mendeleev Office 5, Eminescu Offices, Rosetti Tower, și urmează să dezvolte alte două proiecte rezidenţiale în zona de nord a Bucureştiului.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Proiectul rezidenţial Cloud 9 din zona Aviaţiei vizează un grad de vânzare de 90% până la finalul anului