Lectură de 2 minute

13 Sep 2019 - Știri și Noutăți

Apa micelara pe baza de carbune si acid hialuronic, noutate Gerovital H3 Evolution

Abonează-te pe  

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, isi extinde portofoliul prin lansarea unui nou produs sub umbrela brandului Gerovital. Apa micelara pe baza de carbune si acid hialuronic este noutatea toamnei in gama Gerovital H3 Evolution, atat cu efecte de curatare, detoxifiere si purificare datorate ingredientului vedeta, carbunele activ, cat si catifelare si hidratare datorate acidului hialuronic.

Piata produselor de ingrijire personala este una in continua evolutie, iar noi tinem pasul atat cu tendintele internationale, cat si cu dorintele consumatorilor interni. Astfel, am lansat apa micelara pe baza de carbune si acid hialuronic, care completeaza produsele destinate curatarii si demachierii existente in gama Gerovital H3 Evolution.. Elementul de noutate este reprezentat de carbunele activ, care are rolul de detoxifiere si purificare, fara a deshidrata tenul. Retine substantele si toxinele care se acumuleaza la nivelul epidermului si capteaza reziduurile metabolice sau toxinele acumulate pe piele si le indeparteaza delicat, fara a fi nevoie de clatire. Recunoscut ca fiind un ingredient purifiant de exceptie, carbunele activ este obtinut din coaja nucilor de cocos, ceea ce il ajuta sa aiba pori mici si poate fi utilizat atat in segmentul de dermatocosmetice, precum si pentru igiena orala. Astfel, ne bucuram sa le oferim consumatorilor nostri un nou produs de exceptie si ne propunem sa venim cu mult mai multe noutati“, a declarat Claudia Palacian, Manager de Produs.

Intreaga gama Gerovital H3 Evolution este acum formata din 15 produse, disponibile sub forma de creme, fiole, seruri si deodorante. Toate produsele se adreseaza tuturor tipurilor de ten, au formulari usoare si confera o repartitie si o absorbtie rapida in piele, iar noul produs curata bland fata, ochii si buzele prin captarea de catre micele a machiajului, sebumului si a altor impuritati.
Noua apa micelara are in compozitie si SOD - Superenzima antiimbatranire, cea mai activa enzima antioxidanta de origine naturala, care are rolul de a asigura fermitate pe termen lung. In plus, pielea ramane catifelata datorita filmului lasat de acidul hialuronic, care are efecte intensiv hidratante ce actioneaza dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele si diminuarea pierderilor transepidermale de apa.
Noul produs pot fi achizitionat din toate supermarketurile, hipermarketurile si magazinele de profil din tara, din magazinele de brand Gerovital, precum si din magazinul deschis prin sistem de franciza la Bacau. De asemenea, produsele din gama Gerovital H3 Evolution pot fi comandate si online, pe www.farmec.ro.
Farmec S.A. Cluj-Napoca - cel mai mare producator de cosmetice cu capital 100% romanesc - ramane un brand emblema pentru Romania. Portofoliul companiei impresioneaza o lume intreaga prin produse moderne, concepute in laboratoare performante. In septembrie 2019, reteaua de magazine de brand detinute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Apa micelara pe baza de carbune si acid hialuronic, noutate Gerovital H3 Evolution