Lectură de un minut

16 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Answear lansează serviciul „Ambalaj pentru cadou”. Cât costă și cum se folosește

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Nu trebuie să ai abilități artistice sau o idee uimitoare pentru a aduce bucurie și a surprinde persoana iubită. Ca parte a serviciului „Ambalaj pentru cadou”, Answear.ro va împacheta comenzile plasate în magazinul online în pungi speciale de cadou și va livra comanda la adresa indicată.

Sursa foto: Answear

Zile de naștere, aniversări, sărbători - sunt multe momente pe parcursul anului care necesită pregătirea unui cadou. Answear.ro vine în întâmpinarea așteptărilor clienților și lansează un serviciu unic - „Ambalaj pentru cadou”, în conformitate cu strategia „Lifespiration Starts Here”, în care prezintă soluții gata făcute pentru cum să trăiești mai intens, activ și curajos.

Datorită acestui serviciu, comenzile clienților pot fi ambalate în pungi de cadou branduite rezistente și hârtie decorativă, iar apoi vor fi livrate la adresa indicată. Datorită ambalajului estetic, totul va fi gata pentru a fi oferit cadou. În plus, Answear.ro oferă opțiunea de a livra cadoul direct destinatarului.

Cum se folosește opțiunea de ambalaj pentru cadou?

Serviciul „Ambalaj pentru cadou” este disponibil pe Answear.ro pe tot parcursul anului. Pentru a-l folosi, trebuie doar să selectați această opțiune când plasați comanda.

Costul serviciului este de 19,99 lei.

Toate produsele incluse într-o singură comandă vor fi livrate într-o pungă decorativă de cadou. Toate produsele vor fi verificate temeinic inainte de ambalare si nu vor avea prețuri vizibile, astfel incât să ajungă la destinatar în cea mai inspirată formă.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Answear lansează serviciul „Ambalaj pentru cadou”. Cât costă și cum se folosește