Lectură de 2 minute

03 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Answear lansează o nouă colecție, în ediție limitată

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Answear lansează cea mai recentă colecție în ediție limitată SISTERHOOD, care combină lumea modei cu cea a muzicii și artei. 

Sursa foto: Answear.ro

Sisterhood sau “Frăția feminină” este considerată o contrabalansare a rivalității impuse femeilor de cultura patriarhală. Sisterhood înseamnă sprijin și empatie. Sisterhood se bazează pe astfel de relații pozitive între femei. Nu trebuie să existe o legătură de sânge pentru a se numi „surori” dacă arătă solidaritate, grijă unele față de altele și ajutor reciproc

Answear.LAB înțelege că prin stil, fără cuvinte, femeile pot exprima cine sunt. De aceea, în colecția SISTERHOOD vom găsi o mulțime de referințe și simboluri ascunse care se referă la solidaritatea feminină.

Culoarea roz - culoarea reprezentativă a colecției simbolizează dragostea și înțelegerea necondiționată pe care ar trebui să o aibă femeile una pentru cealaltă.

În colecția SISTERHOOD, nuanțele puternice de roz sunt prezente pe paltoane din piele, rochii din satin, fuste din tulle și costume pentru femei. Rozul este însoțit de un albastru denim liniștitor și de un argintiu futurist, făcându-se referire la viitor și la sfera visurilor noastre.

Campania SISTERHOOD este, de asemenea, multidimensională, conectând femeile puternice și îndemnându-le să se sprijine reciproc. Un punct important al colecției sunt tricourile cu colaje imprimate realizate de Anna Glik - o artistă poloneză care a colaborat cu cele mai mari case de modă. Anna Glik a creat o serie de 6 colaje digitale special pentru Answear.LAB cu sloganuri care exprimă puterea solidarității între femei. Simbolurile sisterhood, cum ar fi mâini de femei strânse, apar lângă sloganurile "STAND BY YOUR SISTER", "SISTERHOOD GIVES YOU POWER" sau "HELP ONE ANOTHER IS PART OF SISTERHOOD RELIGION".

Colecția în ediție limitată va fi disponibilă pe site-ul Answear.ro până pe 6 aprilie.

Citeste si:
PwC România: Decalajul salarial între femei și bărbați rămâne ridicat, de 21,6%
PwC România: Decalajul salarial între femei și bărbați rămâne ridicat, de 21,6%
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Answear lansează o nouă colecție, în ediție limitată