Anson’s deschide primul magazin din Europa Centrală și de Est în centrul comercial Sun Plaza din București

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Anson’s, o companie de îmbrăcăminte multi-brand pentru bărbați, membră a grupului Peek & Cloppenburg Düsseldorf, a deschis în centrul comercial Sun Plaza București primul magazin din Europa Centrală și de Est. Unitatea are o suprafață de 1.506 metri pătrați și cuprinde articole vestimentare de la brandurile: Boss Black, Mc Neal, Montego Men, Tommy Hilfiger SPW., Christian Berg, Hugo, Pierre Cardin, Boss Casual, Guess și Tommy Jeans.

Retailerul de îmbrăcăminte combină mărci de designer internaționale și a ajuns acum la 19 magazine. Gama Anson’s include îmbrăcăminte pentru orice ocazie, de la petrecerea timpului liber la afaceri, de la costume la accesorii, inclusiv pantofi și îmbrăcăminte sport.

Înscrie-te la conferința retailArena: A Game of the Future și află cele mai noi informații din retail, FMCG, e-commerce și domeniile conexe de la speakeri de top din industrie.

Compania comercializează mărci internaționale de top în toate segmentele de modă și gamele de prețuri, inclusiv Polo Ralph Lauren, Hugo Boss, Calvin Klein, Tommy Hilfiger și Joop, precum și mărci exclusive precum Jake*s, Review, MCNeal și Christian Berg.

De la înființarea sa în 1989, Anson's a devenit una dintre cele mai mari companii de îmbrăcăminte pentru bărbați din Germania și continuă să crească pe piața internațională. După magazinul pe care îl deschidem acum în România, urmează să deschidem alte magazine în Republica Cehă și Croația", a declarat Paul Pörtner, director retail management Peek & Cloppenburg Anson’s.

Anson's este o companie de vânzare cu amănuntul a textilelor din Düsseldorf, fondată în 1989. Compania face parte din grupul Peek & Cloppenburg din Düsseldorf și are 19 magazine în 15 locații, fiind unul dintre cei mai mari retaileri de îmbrăcăminte pentru bărbați din Germania. Cu propriul magazin online www.ansons.de, Anson's își extinde oferta omnichannel.

Peek & Cloppenburg este un retailer independent de modă de familie și un lider de piață pe segmentul de îmbrăcăminte de lux, cu aproximativ 16.000 de asociați și peste 140 de magazine în 15 țări din întreaga Europă. Gama de produse Peek acoperă îmbrăcămintea pentru orice ocazie, de la ținute casual și de afaceri până la vestimentație de seară.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Anson’s deschide primul magazin din Europa Centrală și de Est în centrul comercial Sun Plaza din București