Lectură de un minut

07 Dec 2022 - Știri și Noutăți

ANPC va colabora cu Poliția Locală din București în acțiunile de verificare

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a semnat un protocol de colaborare cu Poliția Locală a Municipiului București, deschizând, în acest fel, calea unor multiple posibilități de conlucrare între cele două instituții, în beneficiul cetățeanului. 

Sursa foto: Wall-Street.ro

Salut inițiativa Poliției Locale de a semna un protocol, ce cu siguranță va fi în folosul consumatorilor. Cu cât mai multe autorități înțeleg că trebuie să colaborăm și să apărăm interesele cetățenilor, cu atât mai sigură va fi viața în țara noastră.

Horia Constantinescu, președintele ANPC

Actul prevede posibilitatea alcătuirii unor grupuri mixte de acțiune, în care, conform competențelor stabilite de lege pentru fiecare dintre cele două instituții, comisarii și polițiștii locali să supravegheze, împreună piața și modul în care se derulează actul comercial la nivelul Capitalei României.

Deschiderea acestei colaborări reprezintă o dovadă a bunelor relații între instituțiile statului, fie ele centrale sau locale, astfel încât cetățenii Bucureștiului să se bucure de toate drepturile lor de consumatori, în fiecare moment al anului, într-o piață foarte bogată, diversă și extrem de dinamică.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  ANPC va colabora cu Poliția Locală din București în acțiunile de verificare