Lectură de un minut

25 Jan 2022 - Știri și Noutăți

Annie Griffith-Swain preia conducerea divizie de HR a PepsiCo în România și în regiunea Balcanilor de Est

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Producătorul de alimente și băuturi PepsiCo a numit-o pe Annie Griffith-Swain în funcția de HR Director PepsiCo East Balkans, potrivit unui comunicat de presă.

„Sunt încântată să mă alătur echipei din România și să gestionez agenda de resurse umane pentru regiunea Balcanilor de Est. Mă bucur să am ocazia să fac parte dintr-o echipă atât de performantă și să aflu mai multe despre România - o cultură cu adevărat unică în Europa. Aștept cu nerăbdare să demarăm împreună o serie de inițiative diferite pentru a ne dezvolta angajații, a valorifica talentul local și a atrage noi colegi pentru a sprijini în continuare creșterea PepsiCo”, a declarat Annie Griffith-Swain, noul HR director PepsiCo East Balkans.

Annie s-a alăturat PepsiCo în 2018, în Marea Britanie ca senior HR business partner pentru departamentul de vânzări, ultimul rol fiind head of HR commercial functions, Europe. Înainte de a veni în PepsiCo, Annie a lucrat în companii din diverse domenii, precum telecomunicații și FMCG, unde a acumulat o experiență în recrutare, design organizațional, managementul talentelor și diversitate și incluziune.

Produsele PepsiCo sunt disponibile în peste 200 de țări și teritorii din întreaga lume. PepsiCo a generat venituri nete de peste 70 de miliarde de dolari în 2020, determinate de un portofoliu de alimente și băuturi care include Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker, Tropicana și SodaStream. Portofoliul de produse PepsiCo include o gamă largă de alimente și băuturi, inclusiv 23 de mărci care generează peste 1 miliard de dolari fiecare în vânzări anuale de vânzare cu amănuntul.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Annie Griffith-Swain preia conducerea divizie de HR a PepsiCo în România și în regiunea Balcanilor de Est