Lectură de un minut

19 Nov 2018 - Știri și Noutăți

Aniversare Profi: de 18 ani in Romania

Abonează-te pe  

Intre 15 noiembrie si 5 decembrie, retailerul Profi aniverseaza 18 ani de prezenta pe piata din Romania, in toate cele 436 de localitati in care este prezent si promite surprize clientilor.

 

 

"Sunt 18 ani de cand deschideam la Timisoara primul magazin si, iata, deja ne pregatim sa il deschidem in anul care vine pe cel cu numarul 1.000. Am trait multe intamplari in drumul nostru spre varful ierarhiei retailerilor din Romania. Unele ne-au ajutat sa crestem, altele sa ne dam seama ca mai avem multe de slefuit. Toate, insa, ne-au dovedit ca obstacolele sunt doar provocari pe care le putem depasi prin implicarea, increderea si pasiunea intregii noastre echipe si prin contributia partenerilor, producatorilor si furnizorilor care ne-au fost alaturi in acesti ani,” a declarat Daniel Cirstea, director general Profi Rom Food, citat de Modern Buyer.

Reteaua opereaza cu magazine in format Standard, City si Loco. Cu formatul Loco, Profi a devenit primul retailer care se adrezeaza consecvent zonelor din afara marilor aglomerari urbane. Mai mult de 650.000 de clienti calca pragul magazinelor Profi, care ofera pana la 6.000 de produse la unele dintre cele mai bune preturi de pe piata.

Persoanele care vor impartasi povesti din viata lor care au legatura cu 18 ani, pe platforma dedicata, pot avea parte surprize placute dedicate.

Profi incurajeaza productia locala, circa 80% din sortimentatie fiind produsa in Romania. Succesul retelei se datoreaza si numarului din ce in ce mai mare de branduri proprii, care tind sa se apropie de 20% din totalul produselor. In 2018, retailerul va incheia anul cu o retea de peste 900 de magazine, avand prezenta in 436 de localitati si aproape 15.000 de angajati.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Aniversare Profi: de 18 ani in Romania