Lectură de 2 minute

01 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Animax deschide încă două magazine în România, după o investiție de peste 150.000 euro

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Animax continuă extinderea și consolidarea poziției pe piață, în urma unor investiții de peste 150.000 euro în București și Timișoara. Astfel, compania ajunge la 132 de unități la nivel național. 

Sursa foto: Animax

Pe 1 decembrie, Animax deschide magazinul cu numarul 30 din București, în centrul comercial Supernova Alexandriei, Șos. Alexandriei, București. Cu o suprafață de 156 mp, noua unitate este creată după un concept nou, cu un design modern și atractiv și o amenajare ergonomică și armonioasă, ceea ce facilitează găsirea în mod intuitiv și rapidă a produselor dorite, oferind astfel o experiență plăcută la cumpărături.

Astfel, cu ocazia inaugurării, în perioada 1-3 decembrie, Animax oferă reduceri de 20% la toate produsele, în limita stocului disponibil, în noul magazin din București.

Totodată, Animax extinde prin dublarea suprafeței magazinul din Auchan Timișoara Nord, unde de asemenea clienții beneficiază de reduceri de 15% la toate produsele între 1 și 3 decembrie.

Este știut faptul că românii sunt printre cei mai mari iubitori de animale din Europa, iar Animax le propune un nou concept de magazin dedicat, care îmbină perfect experiența de cumpărături cu pasiunea pentru animale de companie.

Miruna Diaconescu, Director de Marketing, Pet Network International Romania

Prin această ultimă deschidere în anul 2023, Animax vizează consolidarea poziției pe piață la nivel național.

Citeste si:
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare

De asemenea, ca parte din dezvoltarea companiei, Animax a investit recent 50.000 de euro în digitalizare, modernizând magazinul online și lansând aplicația FideliClub prin care sunt acordate reduceri pentru fiecare achiziție.

Prezent în majoritatea orașelor mari din țară, Animax are cele mai multe magazine în București, Brașov, Constanța, Iași, Oradea și Timișoara și un total de peste 500 de angajați, fiind astfel cel mai extins retailer specializat în vânzarea de produse și accesorii pentru animale de companie.

Animax, parte a Pet Network International, grup de companii specializate în comercializarea de bunuri și servicii pentru animalelele de companie, a devenit una dintre cele mai importante mărci înregistrate de pe piața de profil și cel mai extins lanț din România, având deschise în prezent peste 130 de magazine. Primul magazin Animax (marcă înregistrată) a fost deschis de către compania Pet Product în anul 2001. Ulterior, extinderea a avut loc în mai multe zone ale Bucureștiului, precum și în alte orașe ale țării. Având o experiență de peste 22 ani, Animax a învățat de-a lungul timpului că fiecare animăluț este unic în felul său și are nevoi diferite, și de aceea, magazinele Animax oferă game variate de produse atent selecționate din gamele celor mai renumiți producători din lume. Pet Network International operează în România prin intermediul brandurilor Animax și Maxi Pet. Compania are în România o cifră de afaceri netă de peste 80 milioane de euro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Animax deschide încă două magazine în România, după o investiție de peste 150.000 euro