Lectură de un minut

22 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Animax deschide două noi magazine cu o investiție de peste 200.000 euro

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Animax deschide două magazine, în București și Arad, după o investiție totală de 210.000 euro, și ajunge la 129 de magazine în întreaga țară. Până la finalul anului, retailerul vizează încă cel puțin opt noi magazine în țară.

Sursa foto: Animax

Magazinul din București, deschis în Marmura Residence (Bd. Bucureștii Noi nr. 25, Sector 1, București), este al 27-lea din oraș, are o suprafață de 219 mp și este creat după un concept nou, cu un design modern și atractiv. Investiția în această unitate s-a ridicat la 140.000 euro.

Magazinul din municipiul Arad (în centrul comercial Atrium Mall, Calea Aurel Vlaicu, nr. 10-12) a fost deschis pe 16 iunie, fiind al treilea din oraș, după o investiție de 70.000 euro.

Tot ca parte din dezvoltarea companiei, Animax a investit recent 50.000 de euro în digitalizare, modernizând magazinul online și lansând aplicația FideliClub prin care sunt acordate reduceri pentru fiecare achiziție.

Prezent în majoritatea orașelor mari din țară, Animax are cele mai multe magazine în București, Brașov, Constanța, Iași, Oradea și Timișoara și un total de peste 500 de angajați, fiind astfel cel mai extins retailer specializat în vânzarea de produse și accesorii pentru animale de companie.

Primul magazin Animax (marcă înregistrată) a fost deschis de către compania Pet Product în anul 2001. Ulterior, extinderea a avut loc în mai multe zone ale Bucureștiului, precum și în alte orașe ale țării.

Citeste si:
Cocorico, din nou la târguri: ce preparate găsim la food-truck-urile Artisan by Cocorico
Cocorico, din nou la târguri: ce preparate găsim la food-truck-urile Artisan by Cocorico

Pet Network International operează în România prin intermediul brandurilor Animax și Maxi Pet. Compania are în România o cifră de afaceri netă de peste 80 milioane de euro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Animax deschide două noi magazine cu o investiție de peste 200.000 euro