Lectură de 2 minute

30 Aug 2023 - Știri și Noutăți

Animax deschide două noi magazine cu o investiție de 270.000 de euro

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Animax deschide un nou magazin în București, în Cosmopolis Plaza, după o investiție de 200.000 euro, și primul său magazin din Alba-Iulia, după o investiție de 70.000 euro, ajungând la o rețea de 131 unități în întreaga țară. Cu o suprafață de 370 mp, magazinul din ansamblul rezidențial Cosmopolis include și o farmacie veterinară, fiind al 29-lea magazin Animax din București.

Sursa foto: Animax

Animax, retailerul pet cu cea mai extinsă reţea de magazine din România, va inaugura două noi magazine, în București și Alba-Iulia, după o investiție totală de 270.000 de euro. Astfel, compania ajunge la 131 de unități la nivel național. Până la finalul anului, retailerul vizează încă 6 extinderi în țară.

Magazinul Animax din București, aflat în ansamblul rezidențial Cosmopolis, este creat după un nou concept de design, cu o suprafață de aproape 370 mp. Magazinul Animax din Alba-Iulia este primul magazin al retailerului în acest oraș. Cele două magazine vor fi deschise joi, 31 august, oferind reduceri de 20% la toate produsele timp de 4 zile.

Magazinul din București, deschis în Cosmopolis Plaza (str. Europa, nr. 9 bis), primul mall strip dintr-un complex rezidențial din țară, include și o farmacie veterinară, fiind a 29-a unitate din Capitală. Cu o suprafață de aproape 370 mp, noul magazin Animax este creat după un concept nou, cu un design modern, ceea ce facilitează găsirea în mod intuitiv și rapidă a produselor dorite. Investiția în această unitate s-a ridicat la 200.000 de euro.

Totodată, Animax deschide primul său magazin în Alba-Iulia, în Carolina Mall (str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 2), cu o suprafață de 140 mp, după o investiție de 70.000 de euro.

Reduceri de până la 20% la toate produsele

Cele două magazine vor fi inaugurate în aceeași zi, joi, 31 august, oferind reduceri de 20% la toate produsele în limita stocului disponibil, timp de 4 zile, până pe 3 septembrie.

Pe fondul cererii crescute pentru produse pentru animale și din dorința de a fi cât mai aproape de clienții săi, Animax are în plan șase noi extinderi în țară în 2023 prin care vizează consolidarea poziției pe piață la nivel național.

Tot ca parte din dezvoltarea companiei, Animax a investit recent 50.000 de euro în digitalizare, modernizând magazinul online și lansând aplicația FideliClub prin care sunt acordate reduceri pentru fiecare achiziție.

Citeste si:
DEICHMANN vinde pentru prima dată în România peste patru milioane de perechi de pantofi
DEICHMANN vinde pentru prima dată în România peste patru milioane de perechi de pantofi

Prezent în majoritatea orașelor mari din țară, Animax are cele mai multe magazine în București, Brașov, Constanța, Iași, Oradea și Timișoara și un total de peste 500 de angajați, fiind astfel cel mai extins retailer specializat în vânzarea de produse și accesorii pentru animale de companie.

Animax, parte a Pet Network International, grup de companii specializate în comercializarea de bunuri și servicii pentru animalelele de companie, a devenit una dintre cele mai importante mărci înregistrate de pe piața de profil și cel mai extins lanț din România, având deschise în prezent peste 130 de magazine.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Animax deschide două noi magazine cu o investiție de 270.000 de euro