Lectură de 2 minute

01 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Angeline Cake Boutique inaugurează încă o cofetărie și pune la bătaie produse noi

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Angeline Cake Boutique inaugurează cea de-a doua locație cu vânzare. Amplasat în zona Aviației din București, noul magazin va face cunoștință clienților pofticioși și cu două categorii noi de produse care vor fi disponibile din a doua jumatate a lunii martie: croissante și sandvișuri.

Sursa foto: Angeline Cake Boutique

Producătorul de prăjituri și torturi artizanale Angeline Cake Boutique, care a lansat recent în România #NewYorkRolls, își continuă parcursul în 2023 prin deschiderea în 28 februarie a unei locații noi în București. Cel de-al doilea magazin al brand-ului se află pe str. Popa Savu 73, în zona Aviației, și este rezultatul unei investiții de 70.000 de euro.

Noul magazin are o suprafață de 80 mp, mai generoasă decât a primei locații Angeline Cake Boutique, cea din Piața Victoriei, oferind clienților un spațiu mai mare pentru a savura deserturile și gustările lor favorite pe loc. La acesta se adaugă și terasa încălzită, construită astfel încât să ofere pasionaților de dulce un ambient intim, confortabil și, totodată, instagramabil.

Produse noi la Angeline Cake Boutique

Pe lângă produsele deja consacrate în topul preferințelor lor – prăjituri, torturi, pasteis de nata, New York Rolls – clienții Angeline Cake Boutique vor descoperi delicii noi în vitrinele locației din Aviatorilor: croissante și sandvișuri din croissante, care vor fi disponibile din a doua jumatate a lunii martie.

Odată cu succesul pe care New York Rolls l-a avut – și de care încă se bucură, deși au trecut câteva săptămâni de la lansare – ne-am decis să explorăm mai mult zona de patiserie. Astfel, putem să oferim publicului o gamă mai diversă de produse sărate, fie pentru o simplă gustare, cum sunt croissantele, fie pentru o masă mai consistentă: de exemplu, un mic-dejun cu sandvișuri și cafea sau ceai.

Marius Simion, co-owner Angeline Cake Boutique

Noul magazin Angeline Cake Boutique din zona Aviației va fi deschis de luni până duminică, între orele 10.000-20.00.

Angeline Cake Boutique, atelierul de cofetărie artizanală fondat în București de soții Andreea și Marius Simion, a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 1,7 milioane de lei. Compania a fost fondată în 2017. În prezent numără un Cake Shop, singurul din București unde poți vedea în direct procesul de producție, iar până la finele anului estimează să ajungă la 4 magazine.

Citeste si:
Delaco va distribui produsele brandului premium de lactate Elle & Vire Professionnel
Delaco va distribui produsele brandului premium de lactate Elle & Vire Professionnel

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Angeline Cake Boutique inaugurează încă o cofetărie și pune la bătaie produse noi