Lectură de un minut

16 Apr 2024 - Știri și Noutăți

Angajări Primark: Retailerul de fashion caută angajați pentru magazinul din Timișoara

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Primark, retailerul de origine irlandeză care este prezent È™i pe piaÈ›a din România cu două magazine caută să angajeze personal nou pentru următoare unitate pe care urmează să o deschidă în È›ara noastră. După magazinul din Park Lake È™i cel din AFI Cotroceni, compania se va extinde în afara Capitalei, la TimiÈ™oara, unde caută deja personal.

Sursa foto: Primark

Primark România are deschise mai multe poziÈ›ii cu normă întreagă, pentru românii interesaÈ›i să lucreze la retailerul fashion, care anul acesta va ajunge la trei locaÈ›ii în È›ara noastră. Compania caută să angajeze È™ase persoane pentru magazinul din TimiÈ™oara, care se va deschide în centrul comercial Iulius Town TimiÈ™oara, deÈ›inut de omul de afaceri Iulian Dascălu.

Primark România a deschis prima serie de recrutări în noiembrie 2023 pentru magazinul din TimiÈ™oara care va fi distribuit pe aproximativ 3.000 de metri pătraÈ›i de spaÈ›iu de retail.

CiteÈ™te întreaga È™tire pe Wall-Street.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Angajări Primark: Retailerul de fashion caută angajaÈ›i pentru magazinul din TimiÈ™oara