Lectură de 2 minute

02 Jul 2020 - Știri și Noutăți

Angajări în pandemie: Altex, 1.000 de locuri de muncă disponibile în magazine și centre logistice

Andra Imbrea

Altex România, unul dintre cei mai mari retailer electro-IT din România, demarează un amplu proces de angajare pentru a susține extinderea și modernizarea rețelei de magazine la nivel național. Altex caută să angajeze 1.000 de persoane în întreaga țară, în magazine și în centrele logistice. 

Odată cu dezvoltarea și retehnologizarea rețelei, Altex își mărește echipa cu încă 1.000 de colegi pentru a maximiza eficacitatea și calitatea serviciilor de consultanță oferită clienților, dar și a managementului operațional. Pozițiile deschise sunt variate și sunt disponibile în magazinele din toată țara, dar și în centrele logistice: casieri, consultanți vânzări, responsabili service, responsabili online, șef raion, responsabil financiar, director de magazin, director adjunct de magazin, picker, stivuitorist, manipulant marfă etc.

„Într-o perioadă plină de incertitudini, cu blocaje financiare pe toate palierele, ne-am asumat responsabilitatea de a susține redresarea economiei românești prin continuarea planului investițional și accelerarea procesului de angajare. Pentru noi, evoluția business-ului este prioritară, alocând peste 27 milioane de euro din fonduri proprii pentru a deschide noi centre de retail în toată țara și, implicit, peste 1.000 de noi locuri de muncă. Suntem nerăbdători să-i cunoaștem pe viitorii colegi, care vor fi parte din misiunea noastră de a asigura accesul românilor la tehnologii de ultimă oră și nu numai”, a declarat Edvin Abdulachim, director comercial Altex România.

Altex România asigură tuturor noilor angajați sesiuni de induction, dar și training-uri de perfecționare sau specializate (training tehnologii produse și servicii, vânzări, consultanță comercială etc.). De asemenea, angajații beneficiază și de bonusuri de performanță acordate în funcție de calitatea suportului acordat. Cei interesați pot aplica pentru o poziție în cadrul Altex România pe site-ul oficial altex.ro la secțiunea cariere.

Altex a anunțat în luna mai că investește 27 milioane euro în 5 magazine noi și infrastructură. Până la finalul anului 2020, retailerul va inaugura cel puțin trei noi magazine în Chiajna, Lugoj și Deva. Alte două noi proiecte sunt în faza de construcție în Reșița și în Câmpina, lucrările fiind estimate a se finaliza cel târziu în primul trimestru al anului 2021.

Citeste si:
Retailul în timpul pandemiei: cum se pot transforma vulnerabilitățile în oportunități

Investiția totală, de peste 27 de milioane de euro, va fi susținută preponderent din fonduri proprii, dar și din alte surse de finanțare pe care compania caută să le identifice în perioada imediat următoare.

Altex România deține în România 125 magazine deschise. În peste 28 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Angajări în pandemie: Altex, 1.000 de locuri de muncă disponibile în magazine și centre logistice