Lectură de un minut

16 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Andrei Frunză este noul CEO al platformei de recrutare online BestJobs, după ce Călin Fusu a preluat conducerea Vivre

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Compania de recrutare online BestJobs anunță numirea lui Andrei Frunză în poziția de Chief Executive Officer, care va coordona strategia de creștere a BestJobs în piețele în care activează, cu obiectivul de a accelera dezvoltarea companiei pe termen lung.

Andrei Frunză preia conducerea operațiunilor BestJobs de la Călin Fusu, care a fondat platforma de recrutare online în 2001 și a fost numit recent la conducerea retailerului online de mobilier și decorațiuni Vivre, după ce Monica Cadogan a demisionat.

Cu o experiență de peste 20 de ani în managementul mai multor business-uri din domeniul tehnologiei, din care aproape jumătate în rol de CEO, Andrei Frunză se va concentra pe dezvoltarea BestJobs și a portofoliului de soluții, cu un rol în consolidarea pieței de recrutare online din România.

„Expertiza lui Andrei în business-uri online și în domeniul din care face parte BestJobs, abilitățile de leadership și de management, precum și istoria lui cu business-urile din grupul Neogen sunt atuuri foarte valoroase care vor accelera planurile BestJobs. Îi predau ștafeta cu încredere și știu că, prin viziunea lui, va continua transformarea BestJobs într-un trendsetter în industrie”, a spus Călin Fusu, fondatorul BestJobs.

BestJobs este una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din România, cu o experiență de peste 20 ani în domeniu. În orice moment, pe BestJobs sunt peste 4,6 milioane de profesioniști conectați la piața muncii, peste 25.000 de joburi și mii de freelanceri, agenți de recrutare, coachi, mentori, terapeuți, avocați și alte tipuri de specialiști.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Andrei Frunză este noul CEO al platformei de recrutare online BestJobs, după ce Călin Fusu a preluat conducerea Vivre