Lectură de un minut

28 Sep 2018 - Știri și Noutăți

Andreea Mihai, un nou membru in comitetul de Directie al Leroy Merlin

Abonează-te pe  

Andreea este noul lider Marketing si E-commerce Leroy Merlin Romania, companie de bricolaj care in prezent ocupa pozitia 2 pe piata de DYI din Romania. 

Andreea se alatura companiei in acest demers de expansiune, de intarire a brandului, de strategie omnicanal - cu online-ul in prelungirea fireasca a offline- ului, de servicii client de dezvoltat. Toate acestea au ca obiectiv urcarea Leroy Merlin pe prima pozitie in randul retailerilor de DIY si bricolaj din Romania.

In cele cateva luni de la plecarea mea din Carrefour, am facut consultanta pentru cinci firme si am investit alaturi de o partenera intr-un business on-line. In acest timp, am interactionat si cu Leroy Merlin si dupa mai multe discutii, am decis sa ma alatur acestei companii, care pune in centrul atentie eforturilor zilnice OMUL – atat omul client, cat si omul colaborator in cadrul companiei. Cultura companiei in acest sens este atat de puternica incat m-a cucerit.(...)filosofia de afaceri a Leroy Merlin, pune accent pe etica in afaceri, sustenabilitate si grija pentru mediul inconjurator. Dorinta noastra este sa aducem cat mai mult din “savoir-faire-ul” frantuzesc in materie de constructii, amenajarea casei, amenajarea gradinii, design interior, cu produse si servicii de calitate, utile si incantatoare pentru romani!” – a declarat Andreea Mihai.

Leroy Merlin este unul dintre cei mai mari retaileri specializati pe bricolaj, constructii, decoratiuni si gradinarit, cu o istorie de peste 90 de ani la nivel mondial si primul din Europa. Compania detine aproape 500 de magazine in 13 tari din Europa, Asia, Africa si America de Sud.

In Romania are in portofoliu 17 unitati in Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti, Brasov, Constanta, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Bacau, Iasi, Timisoara si Oradea.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Andreea Mihai, un nou membru in comitetul de Directie al Leroy Merlin