Lectură de un minut

14 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Americanii de la Mega Distribution Center ridică un parc logistic în București, după ce au obținut o finanțare de aproape 21 milioane euro

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Un nou parc logistic, realizat de americanii de la Mega Distribution Center, se va ridica în București, după obținerea unei finanțări de 20,6 milioane de euro. Spațiul va avea o suprafață de 45.000 de metri pătrați, anunță compania de consultanță JLL.

The Mega Company, fondată în 1983, cu sediul în Washington, DC, este o organizație imobiliară internațională, specializată în dezvoltarea și operarea de spații industriale și comerciale, cu peste 25 de ani de experiență pe piața românească. The Mega Company este un investitor, dezvoltator și operator integrat cu un portofoliu de patru parcuri logistice.

JLL este o firmă specializată în servicii profesionale și de management al investițiilor, dedicate domeniului imobiliar. Înregistrând venituri anuale globale de 16,6 miliarde dolari SUA, JLL activează în 300 de sucursale în 80 de țări și înglobează cca 91.000 de angajați în întreaga lume.

Foto: megadepozite.ro

Retail jobs

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Americanii de la Mega Distribution Center ridică un parc logistic în București, după ce au obținut o finanțare de aproape 21 milioane euro