Lectură de un minut

14 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Americanii de la Mega Distribution Center ridică un parc logistic în București, după ce au obținut o finanțare de aproape 21 milioane euro

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Un nou parc logistic, realizat de americanii de la Mega Distribution Center, se va ridica în BucureÈ™ti, după obÈ›inerea unei finanțări de 20,6 milioane de euro. SpaÈ›iul va avea o suprafață de 45.000 de metri pătraÈ›i, anunță compania de consultanță JLL.

The Mega Company, fondată în 1983, cu sediul în Washington, DC, este o organizaÈ›ie imobiliară internaÈ›ională, specializată în dezvoltarea È™i operarea de spaÈ›ii industriale È™i comerciale, cu peste 25 de ani de experiență pe piaÈ›a românească. The Mega Company este un investitor, dezvoltator È™i operator integrat cu un portofoliu de patru parcuri logistice.

JLL este o firmă specializată în servicii profesionale È™i de management al investiÈ›iilor, dedicate domeniului imobiliar. Înregistrând venituri anuale globale de 16,6 miliarde dolari SUA, JLL activează în 300 de sucursale în 80 de țări È™i înglobează cca 91.000 de angajaÈ›i în întreaga lume.

Foto: megadepozite.ro

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Americanii de la Mega Distribution Center ridică un parc logistic în BucureÈ™ti, după ce au obÈ›inut o finanÈ›are de aproape 21 milioane euro