Lectură de 2 minute

07 Feb 2024 - Știri și Noutăți

Americanii de la Lakeland cumpără fabrica din România a Jolly Scarpe, producător de încălțăminte pentru pompieri

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Lakeland Industries, producător mondial de top de îmbrăcăminte de protecție pentru industrie, asistență medicală și personal de primă intervenție la nivel federal, de stat și local, a anunțat achiziția Jolly Scarpe România, ca parte a tranzacției ce implică Jolly Scarpe Italia. Tranzacția este estimată la circa 9,3 milioane de dolari, fiind supusă instituțiilor aferente de verificare. 

 

Sursa foto: jollyscarpe.com

Jolly este un important designer și producător de încălțăminte profesională pentru pompieri, militari sau polițiști. Compania are sediul în Montebelluna, Italia, cu operațiuni de producție în București, România și are 150 de angajați.

Jolly oferă un portofoliu diferențiat de produse prin investițiile sale continue în cercetare și dezvoltare în utilizarea materialelor moderne și a tehnologiilor de ultimă oră în producția de încălțăminte. Personalul existent și echipa de management vor rămâne la locul lor și vor continua să deservească nevoile clienților.

Jolly are o gamă cuprinzătoare de modele de cizme, stiluri și certificări și a demonstrat capacitatea de a dezvolta produse noi și de a vinde cu succes în întreaga lume. Ne așteptăm ca Jolly să adauge 14 până la 16 milioane de dolari din venituri din vânzări la Lakeland în acest an fiscal.

Jim Jenkins, CEO Lakeland

Produsele Jolly sunt utilizate atât de operatorii forțelor de poliție locale, cât și naționale, pompieri, numeroase organisme de salvare și multi-utilități, atât pe piața italiană, cât și pe cea externă. Colecția militară a lui Jolly, Cosmas, este folosită de forțele armate italiene și străine, cu modele special concepute pentru diferitele departamente militare de apărare. Compania are 150 de angajați și are sediul în Montebelluna, Italia, cu operațiuni de producție în București, România.

Lakeland produce și vinde o linie de îmbrăcăminte de protecție industrială și accesorii pentru piața de îmbrăcăminte de protecție industrială, incluzând brandurile „Lakeland”, „Eagle”, „Pacific Helmets”, „Jolly” și „Cosmas”. Produsele sunt vândute la nivel global de echipele interne de vânzări, de grupul de servicii pentru clienți și de reprezentanți de vânzări independenți autorizați, către o rețea de peste 2.000 de distribuitori de aprovizionare industrială și de siguranță la nivel mondial. Pe lângă Statele Unite, vânzările sunt efectuate în peste 50 de țări străine, dintre care majoritatea au fost în China, Comunitatea Economică Europeană („CEE”), Canada, Chile, Argentina, Rusia, Kazahstan, Columbia, Mexic, Ecuador , India, Uruguay, Orientul Mijlociu și Asia de Sud-Est.

Citeste si:
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Americanii de la Lakeland cumpără fabrica din România a Jolly Scarpe, producător de încălțăminte pentru pompieri