Lectură de 2 minute

25 Jan 2018 - Știri și Noutăți

Ambasada Sustenabilitatii in Romania: un proiect Kaufland

Abonează-te pe  

Kaufland Romania, in calitate de partener fondator, alaturi de The CSR Agency, initiator, anunta inaugurarea Ambasadei Sustenabilitatii in Romania, spatiul care aduce la un loc liderii care lupta pentru un mediu economic si o societate responsabila in Romania.

Ambasada este situata intr-o cladire monument istoric, pe strada Sperantei nr. 42, Bucuresti.

Proiectul se adreseaza mediului de afaceri, asociatiilor profesionale, mediului guvernamental, societatii civile, mediului academic si celui diplomatic.

Astfel, cu ocazia inaugurarii, retailerul Kaufland lanseaza o invitatie catre toate companiile din Romania pentru a se implica in programul Ambasada Sustenabilitatii, de a intra in comunitatea liderilor responsabili si de a-si aduce astfel contributia la dezvoltarea unei societati si economii sustenabile.

Retail jobs

Ambasada cuprinde sase sali:

  • galeria multimedia
  • prima biblioteca cu carti de specialitate, pe teme de sustenabilitate din Romania
  • sala de conferinte
  • sala de cursuri
  • studioul de interviuri
  • spatiul de festivitati si evenimente informale

De-a lungul anului, Ambasada va organiza evenimente tematice, cursuri si training-uri pentru companii, cursuri pentru studentii care vor sa lucreze in domeniu, workshop-uri si intalniri de schimb de experienta, vizionari de filme educationale etc. De asemenea, in fiecare an, in cadrul unui eveniment dedicat, Ambasada va oferi recunoastere companiilor responsabile sau oamenilor care aduc o contributie semnificativa pentru o Romanie mai buna.

Valer Hancas, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland Romania a completat: „Kaufland Romania s-a implicat in fondarea Ambasadei Sustenabilitatii pentru ca este nevoie de un reper, un spatiu care sa adune la un loc toti oamenii buni care isi propun sa ajute si care, prin resursele, prin puterea lor sau prin exemplul personal, pot schimba lumea. Suntem printre cele mai implicate companii in CSR si am venit aici ca sa ne unim fortele, sa gasim solutii, sa facem schimb de cunostinte si de aceea invitam alaturi de noi toate firmele responsabile care vor sa isi arate sustinerea”.

Citeste si:
Vedete la casa de marcat Kaufland, de sărbători. Cine ne va încasa banii pentru produsele cumpărate
Vedete la casa de marcat Kaufland, de sărbători. Cine ne va încasa banii pentru produsele cumpărate

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ambasada Sustenabilitatii in Romania: un proiect Kaufland