Lectură de un minut

05 Jan 2018 - Știri și Noutăți

Altinyildiz Classics a deschis doua magazine in Capitala

Abonează-te pe  

Intrarea pe piata europeana a brandului turcesc de moda pentru barbati, Altinyildiz Classics (AC&CO), este marcata prin deschiderea a doua unitati in Capitala, noteaza cosmopolitan.ro.

 

 

Primul magazin AC&CO, parte a grupului BR Mağazacılık, a fost deschis de curand in centrul din sudul Bucurestiului, Sun Plaza. Al doilea a fost deschis in luna decembrie in complexul comercial din cartierul Titan, Park Lake.

Directorul de Operatiuni si Vanzari al companiei turce si-a justificat alegerea pentru Romania prin avantajul proximitatii geografice si asemanarilor culturale ale celor doua tari.

Produsele puse la vanzare in magazinele AC&CO se adreseaza barbatilor de 25-50 de ani, care dispun de venituri medii si mari, cu un stil clasic-casual.

Retail jobs

Se poate alege dintre: jachete, pantaloni, camasi, jeansi, camasi, incaltaminte, articole tricotate si alte accesorii, precum si parfumuri.

Planurile de expansiune ale companiei pentru urmatorii trei ani implica deschiderea altor 15 locatii proprii la nivel national, in locatii precum Cluj, Iasi, TImisoara, Craiova, Brasov si Constanta.

sursa foto facebook.

Citeste si:
Ce mărci românești putem găsi în platforma Douglas
Ce mărci românești putem găsi în platforma Douglas
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altinyildiz Classics a deschis doua magazine in Capitala