Lectură de un minut

18 Nov 2020 - Știri și Noutăți

Altex susține Direcția de Sănătate Publică București și donează dispozitive electronice în valoare de aproape 30.000 euro

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Retailerul electro-IT Altex anunță, pe fondul provocărilor aduse de COVID-19 sistemului sanitar, susținerea activității Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București (DSP) și donează dispozitive electronice în valoare de aproape 30.000 de euro.

Retailerul a pus la dispoziția birourilor DSP laptopuri, imprimante multifuncționale, telefoane smart cu scopul de a îmbunătăți activitatea instituției puternic încercată în ultima perioadă. Valoarea celor peste 80 de produse donate se ridică la aproximativ 30.000 de euro.

,,În ADN-ul Altex stă preocuparea noastră pentru oameni, de a le asigura accesul la tehnologie. Având la bază această misiune, ne-am mobilizat și am identificat o serie de nevoi accentuate de contextul Covid-19. Pentru că noi credem cu tărie că putem depăși această perioadă doar prin eforturi comune, am luat inițiativa de veni în sprijinul DSP cu dispozitivele necesare pentru a ușura, măcar parțial, activitatea pe care o depune instituția și mai ales echipele din call-center și voluntarii ale căror eforturi sunt, în această perioadă, extraordinare.”, declară Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

De la începutul pandemiei și până acum, Altex s-a implicat și continuă să se implice activ în sprijinirea sistemului medical din România.

Alături de Fundația Altex, retailerul derulează campania #împreună pentru România. Salvăm vieți prin intermediul căreia a fost donată deja aparatură pentru secțiile de terapie intensivă de la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale “Dr. Victor Babeș” din București, dar și de la Spitalul Clinic Colentina.

Altex România are peste 120 de magazine deschise în țară și comercializează produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex susține Direcția de Sănătate Publică București și donează dispozitive electronice în valoare de aproape 30.000 euro