Lectură de 2 minute

25 Aug 2020 - Știri și Noutăți

Altex și RTC dau drumul campaniei Back to school: promoții și oferte pentru noul an școlar

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Altex România anunță începerea campaniei ,,Back to school”. Cu mesajul „Reîncepem școala și cu poftă pentru educație, și cu chef de distracție”, retailerul, împreună cu RTC, au pregătit în cadrul campaniei reduceri de până 40% la produse electro-IT și de birotică-papetarie, valabile online, dar și în cele peste 120 de magazine Altex.

În luna martie, ca parte a strategiei de a oferi o experiență de shopping completă, grupul Altex a finalizat achiziția companiei RTC Proffice, lider în importul și distribuția produselor pentru birou și rechizitelor. În urma integrării, Altex își diversifica portofoliul cu peste 100 de branduri internaționale și oferă garanția celui mai mic preț din România la peste 5.000 de noi produse din gama birotică-papetărie.

Astfel, în cadrul campaniei din această toamnă, retailerul vine în întâmpinarea nevoilor elevilor, în pragul noului an școlar, cu promoții la ghiozdane, seturi de rechizite, produse art & craft, dar și cu o gamă variată de laptopuri, tablete, imprimante, sisteme desktop, monitoare.

,,În prezent, numărul elevilor care nu au acces la internet sau la un computer a ajuns la aproximativ 900.000. Într-un astfel de context, în care situația anului școlar este atipică, iar măsurile concrete legate de accesul copiilor la studiul online încă nu au fost luate, credem că este responsabilitatea noastră, în calitate de lider al pieţei româneşti de retail, să facilităm accesul la tehnologie și la produsele de care elevii au maximă nevoie în perioada următoare. Campania <> este deja una cu tradiție, însă anul acesta am extins și mai mult ofertele. Prin achiziția companiei RTC ne asigurăm că oferim cel mai mic preț din România la gama de articole birotică-papetărie și că punem la dispoziția elevilor alternative de cea mai bună calitate”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial, Altex România.

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. În peste 29 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Altex oferă clienților o gamă variată de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluși, articole pentru copii, biciclete electrice, mașini second-hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer condiționat, jocuri pentru PC și diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming și multe alte produse.

Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine.

Citeste si:
dm drogerie markt redeschide magazinul din Promenada Mall și lansează cardurile cadou 
dm drogerie markt redeschide magazinul din Promenada Mall și lansează cardurile cadou 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex și RTC dau drumul campaniei Back to school: promoții și oferte pentru noul an școlar