Lectură de un minut

25 Aug 2022 - Știri și Noutăți

Altex România consolidează conceptul omnichannel prin aplicația de mobil

Otilia Caloian

Abonează-te pe  

Altex România, liderul pieței locale de retail, consolidează conceptul omnichannel prin aplicația de mobil, pentru a ușura experiența clienților online și ȋn magazinele fizice. Atât procesul de cumpărare, cât și eventualele nevoi ulterioare, retur, service, garanție, dar și autentificarea clienților la casele de marcat, astfel încât să aibă totul într-un singur loc prin intermediul aplicației mobile Altex.

,,Ultimii ani ne-au demonstrat că oamenii preferă să ȋmbine cumpărăturile clasice, ȋn magazine, cu cele online, iar noi, la Altex, continuăm să dezvoltăm conceptul omnichannel. Dacă majoritatea aplicațiilor mobile sunt destinate clienților online, noi am gândit facilități suplimentare și pentru clienții care preferă să ne viziteze ȋn locațiile fizice. Ambele categorii ȋși vor putea vedea, de acum, istoricul tranzacțiilor, indiferent unde au fost făcute, și vor avea acces la toate facturile și documentele. Procesele de retur și service vor fi, de asemenea, simplificate, prin intermediul aplicației. Aplicația omnichannel transformă experiența de navigare și cumpărături a clienților ȋntr-una mai simplă, mai rapidă și mai plăcută”, declară Edvin Abdulachim, director comercial Altex.

Aplicația Altex poate fi accesată, ȋn mod gratuit, pe device-uri cu sistem de operare iOS, Android și Gallery. Funcția Store Locator, din aplicație, ȋi ajută pe cumpărători să găsească cel mai apropiat magazin, pe baza locației din telefon. Cei care vizitează magazinele fizice Altex și au aplicația instalată se pot autentifica la casă, prin scanarea unui QR code și astfel pot avea într-un singur loc toate facturile, istoricul comenzilor, returul sau 2x diferența. Tot prin scanarea unui cod, de data aceasta de pe etichetele electronice, clienții pot compara două produse din aceeași categorie.

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex România consolidează conceptul omnichannel prin aplicația de mobil