Lectură de 2 minute

09 Aug 2019 - Știri și Noutăți

ALTEX Romania deschide, dupa o investitie de doua milioane de euro, noul magazinul din Buzau

Abonează-te pe  

ALTEX Romania a deschis pe 8 august magazinul din noua aripa a Shopping Mall Aurora din Buzau, in urma unei investitii in reamenajare de peste 2 milioane de euro.

Incepand din 8 august 2019, ALTEX Romania isi redeschide magazinul in noua aripa din Aurora Shopping Mall din Buzau (intrarea dinspre Kaufland).

Unitatea are o suprafata comerciala de peste 1450 de metri patrati, inscriindu-se in strategia sustenabila ALTEX omnichannel de a facilita accesul clientilor la tehnologie si de a imbunatati constant serviciile.
Pentru o experienta de cumparare mai rapida, mai placuta si simplificata, amenajarea noului magazin tine cont de modificarile din stilul de viata si din comportamentul de achizitie al clientilor, inlcuzand raioane speciale pentru categorii noi precum „casa, iluminat, bricolaj” sau „auto”.
ALTEX este mereu centrat pe nevoile clientilor nostri si pe gasirea celor mai avantajoase solutii pentru ei. Astfel, investim constant in extinderea si remodelara magazinelor noastre pentru a oferi o experienta tot mai buna de cumparare, oferind simplu si rapid, accesul la noi tehnologii, produse si servicii care pot imbunatati viata clientilor. Pe langa cel mai mic pret din Romania la intreaga gama de produse, garantat prin rambursarea de 2 ori a diferentei, investitia de peste 2 milioane euro facuta pentru mutarea magazinului ALTEX in noua aripa a mallului din Buzau ofera acces la servicii de consultanta la raft de la cei 33 de angajati ai magazinului, la livrare pana la usa clientului, la ridicarea produselor vechi, la finanatare instant in magazin.”, declara Edvin Abdulachim, Director Comercial ALTEX Romania.
Totodata, deoarece pentru ALTEX Romania protejarea mediului este o prioritate, noul magazin din Buzau are un nou sistem de iliuminare cu LED, cu eficienta energetica sporita, pompe de caldura cu consum redus de energie si va avea o infrastructura noua de reciclare pentru multiple tipuri de ambalaje.
ALTEX Romania se preocupa mereu sa ofere clientilor o experienta care merge mai departe de cumparaturi, implicandu-ne in activitati care sustin comunitatile locale si incurajeaza solutii ce contribuie la imbunatatirea vietii, facilitand accesul clientilor la tehnologie relevanta, servicii de consultanta, livrare imediata, service in magazin si finantare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  ALTEX Romania deschide, dupa o investitie de doua milioane de euro, noul magazinul din Buzau