Lectură de un minut

09 Jan 2017 - Știri și Noutăți

Altex Romania:produsele cumparate online se pot returna in magazine

Abonează-te pe  

Altex a lasant un nou serviciu pe piata de retail din Romania: posibilitatea de a se face retur direct in magazine pentru produsele cumparate online.

 


 

altex romania

Ovidiu Ababei, Online Director ALTEX Romania a declarat: "Clientii se afla in centrul preocuparilor noastre, motiv pentru care oferirea unei experiente de cumparare complete reprezinta unul din obiectivele noastre. Am luat decizia de a introduce un nou serviciu destinat clientilor nostri, intrucat ne dorim sa le facilitam acestora accesul nu doar la o gama larga de produse, ci si la un set integrat de servicii. Dezvoltarea mediului online a schimbat obiceiurile de achizitie ale cumparatorilor, astfel ca returnarea in magazine a produselor achizitionate online vine ca raspuns la nevoile de consum ale clientilor nostri”.

Altex Romania doreste ca prin lansarea noului serviciu sa asigure un proces integrat de vanzare, clientii avand parte de o experienta ominchannel. Abordarea integreaza serviciile online si pe cele disponibile din magazinile fizice, retailerul urmarind astfel ca prin acest proces clientii sa gaseasca produsele de care au nevoie.

Cumparatorii care vor sa renunte la un produs cumparat de pe site-ul www.altex.ro sau www.mediagalaxy.ro se pot prezenta in oricare unitate din retelele Altex si Media Galaxy, in termn de 31 de zile de la data achizitiei, pentru predarea produsului in regim de retur.

Regulamentul presupune: preluarea produsului, trimiterea acestuia la depozit pentru validare si asteptarea unei decizii pentru acceptare sau respingere. Retururile vor fi insotite de factura si de garantie, si vor fi predate in ambalajul original, fara urme de uzura.

O persoana va avea posibilitatea sa returneze maxim trei produse in termen de 12 luni. Exceptie fac: produsele achizitionate cu discount pentru ca au defecte estetice, produse achizitionate in rate sau cu bonuri valorice, produse cu sistemul de operare modificat sau cu software activat, pachete, programe software descarcate online si jocuri activate.

Sursa foto: facebook Altex Romania

Citeste si:
Sameday lansează serviciul de retur la orice easybox. Cum funcționează
Sameday lansează serviciul de retur la orice easybox. Cum funcționează

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex Romania:produsele cumparate online se pot returna in magazine