Lectură de 2 minute

13 Apr 2022 - Știri și Noutăți

Altex redeschide magazinul din Complexul Comercial Bucovina, din Suceava

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Retailerul electro-It Altex redeschide magazinul din Complexul Comercial Bucovina, din Suceava, inaugurat în anul 2005. Pe 14 aprilie, clienții Altex din regiune sunt așteptați la evenimentul de redeschidere cu oferte speciale și o gamă variată de produse, ȋntr-o atmosfera nouă și modernă.

Magazinul se află în Complexul Bucovina, din Suceava (Strada Ștefan cel Mare, Nr. 56), este proprietate a grupului Altex și are un stoc de peste 300.000 de produse. Retailerul mai deține două magazine ȋn oraș: Altex Suceava Egros și Altex Suceava Iulius Mall.

Potrivit strategiei Altex de modernizare și digitalizare a magazinelor, ȋn unitatea din Suceava, a fost implementat sistemul de etichetare electronică, ce asigură o vizibilitate crescută a prețurilor la raft, dar și o schimbare rapidă și conformă a acestora. În plus, sistemul de iluminat tradițional a fost înlocuit cu un sistem LED de ultimă generație.

Clienții sunt așteptați în magazinul Altex din incinta Complexului Bucovina, din Suceava, în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 09.00 și 20.00, sâmbăta între orele 09.00-18.00, iar duminica în intervalul orar 09.00-15.00. Pe 14 aprilie, magazinul va avea un program extins, de la 07:00 la 21:00.

Oferte speciale de redeschidere

Printre ofertele speciale se numără:

Locuitorii municipiului Suceava vor avea parte de reduceri de până la 50% pentru echipamente electronice, electrocasnice mari și mici, produse de ȋngrijire personală și de entertainment. În ziua redeschiderii, cei care se abonează la newsletter-ul Altex sunt ȋnscriși automat ȋntr-o tombolă unde pot câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 vouchere, în valoare de 300 lei.

Altex este unul dintre cei mai importanți jucători din retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex redeschide magazinul din Complexul Comercial Bucovina, din Suceava