Lectură de 2 minute

10 Aug 2022 - Știri și Noutăți

Black Friday de Vară la Altex cu reduceri de până la 40%

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Altex, liderul pieței electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiție, Black Friday de Vară. În perioada 11-17 august, Altex oferă clienților reduceri de până la 40%, la numeroase produse care pot fi achiziționate din magazinele fizice Altex și Media Galaxy din toată țara, dar și online, pe altex.ro și mediagalaxy.ro. 

”Altex continuă seria campaniilor de succes Black Friday cu oferte imbatabile. Prin acest eveniment, Black Friday de Vară, ne-am propus să oferim posibilitatea cât mai multor români să își achiziționeze produse electrice și electrocasnice de ultimă generație, mult mai eficiente energetic și mai puțin poluante. Pentru aceasta campanie de Black Friday de Vară am pregătit o serie de reduceri importante la o gamă variată de produse. Am pregătit stocuri suficiente pentru toți clienții, iar personalul din magazine este pregătit să ofere consultanță de specialitate tuturor celor care au nevoie de informații suplimentare sau care își doresc să testeze produsele, înainte de achiziție”, spune Raul Filip, director de achiziții Altex România.

Ofertele Altex și Media Galaxy

În perioada 11-17 august, Altex, liderul pieței de electro-IT din România, oferă clienților prețuri cu până la 40% mai mici la electrocasnicele mici și articolele de menaj, dar și la produsele de bricolaj, grădină și mobilă. Articolele cosmetice și de beauty au reduceri de până la 35%. Iar la achiziționarea produselor din gama de gaming și entertainment clienții beneficiază de reduceri de până la 30%.

De asemenea, în perioada evenimentului Black Friday de Vară, electrocasnicele mari, televizoarele, produsele IT, dar și telefoanele, tabletele și smartwatchurile au reduceri de până la 20%.

Retail jobs

Mai mult decât atât, clienții Altex și Media Galaxy pot beneficia de oferte la serviciile de finanțare, precum 15 rate fără dobândă oferite de Card Avantaj. În cadrul evenimentului Black Friday de Vară, Altex Travel vine cu reduceri semnificative la pachetele de vacanță din destinații precum: Tenerife - Spania, Hurghada - Egipt, Costa Brava – Spania, dar și Cappadocia – Turcia. Circuit de 7 nopți, în Cappadocia, Turcia, cu mic dejun inclus, la doar 250 euro/persoană.

Atât clienții din magazinele fizice, cât și cei care doresc să comande online, au livrare gratuită, la produsele de peste 100 lei și cu o greutate mai mică de 30 de kilograme. Iar pentru produsele voluminoase, Altex pune la dispoziția clienților săi serviciul de livrare cu doi curieri.

Despre ALTEX România

Altex este lider pe piața de electro-IT din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. În trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Citeste si:
Danish Crown reduce capacitatea de abatorizare, din cauza lipsei animalelor
Danish Crown reduce capacitatea de abatorizare, din cauza lipsei animalelor
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday de Vară la Altex cu reduceri de până la 40%