Lectură de un minut

08 Apr 2022 - Știri și Noutăți

Altex introduce transport gratuit la comenzile online

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Retailerul electro-IT Altex introduce serviciul de transport gratuit. Acesta se aplică la comenzile de pe altex.ro și mediagalaxy.ro, ȋn valoare de peste 100 de lei, cu livrare ȋn toată țara. Excepție fac produsele voluminoase, unde livrarea se face cu doi oameni, cu responsabilitate pentru confortul deplin al clienților.

”Costul carburanților a crescut semnificativ anul acesta, iar noul nostru serviciu este gândit tocmai pentru a atenua impactul scumpirilor și a-i ajuta pe oameni să se bucure de cumpărături. Dacă ȋn trecut am avut campanii pe perioade determinate cu transport gratuit, de acum acesta a devenit un serviciu ȋn portofoliul permanent al Altex, pentru comenzile de peste 100 de lei, pe ȋntreg teritoriul țării. Rămânem fideli misiunii inițiale a companiei, de a face tehnologia accesibilă tuturor românilor și venim constant cu soluții pentru clienții Altex și Media Galaxy”, a declarat Edvin Abdulachim, director comercial Altex România.

Clienții pot comanda produsele dorite de pe altex.ro, mediagalaxy.ro sau din aplicația Altex, cu transport gratuit, dacă greutatea comenzii este sub 30 de kilograme și valoarea sa depășeste 100 de lei sau cu ridicare din orice magazin fizic ȋși doresc, de asemenea gratuit, indiferent de valoare. Ȋn același timp, pot cumpăra din magazinele fizice și pot alege ca produsele să le fie livrate acasă. Pentru echipamentele agabaritice, Altex oferă serviciul ,,livrare ȋn 2 oameni”, până la ușa clientului.

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Retail jobs

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex introduce transport gratuit la comenzile online