Lectură de 2 minute

28 Apr 2022 - Știri și Noutăți

Altex începe campania de Black Friday de Primăvară pe 28 aprilie

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Retailerul electro-IT Altex începe campania de Black Friday de Primăvară pe 28 aprilie. Timp de o săptămână, până pe 4 mai, retailerul oferă clienÈ›ilor reduceri de până la 50%, la numeroase produse care pot fi achiziÈ›ionate din magazinele Altex È™i Media Galaxy din toată È›ara, dar È™i online, pe altex.ro È™i mediagalaxy.ro.

”Black Friday de Primăvară este un eveniment recurent prin care Altex îÈ™i doreÈ™te să aducă tehnologia mai aproape de români È™i să o facem accesibilă cât mai multor persoane. Avem oferte imbatabile, reduceri importante la o gamă variată de produse È™i, È‹n plus, oferim clienÈ›ilor livrarea gratuită a comenzilor online cu o valoare mai mare de 100 de lei”, spune Raul Filip, director de achiziÈ›ii Altex România.

În săptămâna 28 aprilie – 4 mai, pasionaÈ›ii de cumpărături au la dispoziÈ›ie preÈ›uri cu până la 50% mai mici la produsele de gaming, entertainment È™i băuturi. De asemenea, articolele din gama de bricolaj, grădină È™i mobilă au reduceri de până la 40%. La fel È™i electrocasnicele mici, produsele cosmetice & beauty, dar È™i de menaj. La achiziÈ›ionarea de electrocasnice mari, clienÈ›ii beneficiază de reduceri de până la 30%, în plus Altex oferă un voucher ”rabla” în valoare de 150 lei, dacă se aduce un produs vechi la schimb. Tot cu 30% sunt reduse È™i telefoanele, tabletele È™i smartwatch-urile.

În aceeaÈ™i perioadă, clienÈ›ii Altex beneficiază de oferte la serviciile de finanÈ›are. Credex sărbătoreÈ™te Black Friday de Primăvară cu rate fixe È™i dobândă de la 1% pe lună, la orice produs. Și băncile partenere vin cu oferte avantajoase pentru clienÈ›ii Altex, 36 de rate fără dobândă prin cardurile BRD È™i 12 rate fără dobândă cu Crad Avantaj.

De Black Friday, È™i Altex Travel vine cu reduceri semnificative la pachetele de călătorie. De exemplu, un sejur de 7 nopÈ›i, ultra-all inclusive, în Antalya, porneÈ™te de la 579 de euro/ persoană. ÈŠn Maldive, o vacanță de 7 nopÈ›i, cu mic dejun inclus, costă de la 1.099 euro/persoană.

Magazinele Altex și Media Galaxy din toată țara au pregătit stocuri suficiente pentru toți clienții. Cei care doresc să comande online, au livrare gratuită, la produsele peste 100 lei și cu o greutate mai mica de 30 de kilograme. Iar pentru produsele voluminoase, Altex pune la dispoziția clienților serviciul de livrare cu doi curieri.

Altex este unul dintre cei mai importanÈ›i jucători de pe piaÈ›a electro-IT din România, cu peste 125 de magazine deschise în È›ară. În trei decenii de la È‹nfiinÈ›are, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, È‹n liderul pieÈ›ei de produse electronice, electrocasnice, IT&C È™i multimedia din România.

Citeste si:
Sinsay retrage de la vânzare anumite produse care nu respectă standardele de calitate
Sinsay retrage de la vânzare anumite produse care nu respectă standardele de calitate
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Altex începe campania de Black Friday de Primăvară pe 28 aprilie